Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 16/12 έως 22/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η εβδομάδα αρχίζει με μία ευχάριστη πλανητική μετακίνηση: η Αφροδίτη μπαίνει στο πολύ φιλικό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Τοξότη και σε συνδυασμό με τον Δία από τους Διδύμους θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Τώρα αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, ταξιδιών, επαφών με εξωτερικό, επαγγελματικών που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σας ευνοήσει και στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στα Κριάρια που αποζητούν πιότερο τις περιπέτειες παρά τις ασφαλείς επιλογές. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού καθώς αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει ένα εκρηκτικό και άκρως μαγνητικό, σαγηνευτικό και ερωτικό τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στην αρχή της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ενδώσετε σε καταχρήσεις. Καλό θα ήταν να είστε λίγο προσεκτικοί για να μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σε δοκιμασίες.

Κρατάμε το καλό: Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να συζητήσετε για καινούργιες συνεργασίες και να υπογράψετε συμβόλαια.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Μετά τον Ήλιο και τον Ερμή, περνάει και η Αφροδίτη στον Τοξότη για να δώσει έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις που σχετίζονται με το δημόσιο, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς καθώς επίσης και με κληρονομικές εκκρεμότητες. Παράλληλα, δέχεστε τις θετικές επιδράσεις του Άρη από τον Αιγόκερω, γεγονός που σας επιτρέπει να δράσετε δυναμικά και να κερδίσετε τις μάχες που δίνετε στη δουλειά.

Ο Κρόνος από το Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σας και ο Άρης από τον Αιγόκερω, πριμοδοτούν τους Ταύρους που σκέφτεστε σοβαρά το μέλλον με το ταίρι σας. Ωστόσο, οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να αυταπατάστε και να πέσετε από τα σύννεφα αργότερα.

Προσέχετε για να έχετε: Αν υπάρξει κάποιο εμπόδιο ή καθυστέρηση στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, μην τα παρατάτε. Κερδισμένοι της περιόδου θα είστε οι Ταύροι που θα παραμένετε εστιασμένοι στα σχέδιά σας και δεν θα χάνετε την ψυχραιμία σας.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος προσφέρεται για ταξίδια είτε επαγγελματικά είτε αναψυχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Μετά τον Ήλιο και τον Ερμή, την Κυριακή περνάει και η Αφροδίτη στον Τοξότη, το ζώδιο των σχέσεών σας! Στα φλερτ αναμένονται ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν θα ευνοήσουν μόνο όσους έχουν μια περιπετειώδη διάθεση. Θα είναι καλές και για τους Διδύμους που θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να παντρευτείτε ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δεν αποκλείεται να μπείτε σε ένα παραμύθι ή να σας πιάσουν στα πράσα να σερβίρετε το παραμύθι σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η επιτακτική ανάγκη να καλυφθείτε οικονομικά θα σας αναγκάσει να αφοσιωθείτε εξ' ολοκλήρου στη δουλειά και να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες. Είναι προτιμότερο να υπογράψετε μετά την Τρίτη που η Αφροδίτη θα έχει απομακρυνθεί από τον Ποσειδώνα.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε καινούργιες ιδέες και νέους στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Από την Κυριακή η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Ερμή, για να ρίξει ακόμη περισσότερο φως στον τομέα της καθημερινότητας, της δουλειάς, της υγείας σας. Αρχίζει η περίοδος στην οποία θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Παράλληλα, θα βάλετε περισσότερη διασκέδαση, καλό φαγητό και χαρά στην καθημερινότητά σας, δηλαδή θα κάνετε όλα όσα είναι απόλυτα συμβατά με την εποχή και το γιορτινό κλίμα.

Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας. Από τη μια θα ανεβάζει τη λίμπιντό σας σε καυτές θερμοκρασίες αλλά από την άλλη θα προκαλεί έριδες και ανασφάλειες. Μην πιέζετε τις καταστάσεις και ακολουθήστε το σύνθημα «κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο».

Προσέχετε για να έχετε: Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εγκυμονεί κινδύνους για όσους είστε ευκολόπιστοι. Επίσης, θα πρέπει να κατανικήσετε την οκνηρία που είναι πιθανό να σας πιάσει γιατί μπορεί να κάνετε λάθη στη δουλειά λόγω αφηρημάδας ή αμέλειας.

Κρατάμε το καλό: Το θετικό είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς.

ΛΕΩΝ

102112184

Με τον Κρόνο να σας πιέζει από το Σκορπιό και τον Άρη να κινείται στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές και δυσβάσταχτες υποχρεώσεις. Παράλληλα, θα πρέπει να εστιάζετε την προσοχή σας στα γεγονότα που σας απογοητεύουν με σκοπό να αναλάβετε τις ευθύνες των επιλογών σας. Με λίγα λόγια, πρακτικώς και ψυχικώς θα πρέπει να αντεπεξέλθετε στα δύσκολα. Ωστόσο, μην ανησυχείτε γιατί είστε ικανοί για κάτι τέτοιο. Ας μην ξεχνάμε ότι το οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς καθώς ο Κρόνος επισφραγίζει με επιτυχία τις ουσιαστικές προσπάθειες.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας, είναι ευεργετική καθώς θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι, δημιουργικοί και χαρούμενοι ενώ θα έχετε σαφώς περισσότερες επιτυχίες στα ερωτικά παιχνίδια.

Προσέχετε για να έχετε: Ένα πρόγραμμα άθλησης ή γυμναστικής θα σας βοηθήσει πολύ να εκτονώσετε την ενέργεια που σας πνίγει. Σε κάθε περίπτωση να προσέχετε περισσότερο τη διατροφή σας και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για τη διατήρηση της φόρμας σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό εγκυμονεί ευχάριστες εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες και αναπάντεχες χαρές.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, όπου βρίσκονται ο Ήλιος και ο Ερμής. Από αυτή τη θέση θα φωτίσει με τα πιο αρμονικά χρώματα το σπιτικό σας, θα συντελέσει στο να υπάρχει καλύτερη ατμόσφαιρα, σαφώς πιο γιορτινή, πιο συμβατή προς το κλίμα των ημερών. Από την άλλη θα επιδράσει και στη δουλειά σας που επιτέλους θα αποδώσει καρπούς. Αρκετοί Παρθένοι θα κάνετε αξιόλογες γνωριμίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να προβάλλετε τις ικανότητές σας.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στην αρχή της εβδομάδας είναι λίγο επικίνδυνο, ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας καθώς μπορεί να πέσετε θύματα απατηλών καταστάσεων, είτε ερωτικών είτε οικονομικών. Καλύτερα να είστε λίγο επιφυλακτικοί παρά να πέσετε από τα σύννεφα αργότερα.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σας και όχι μόνο επιτρέπει αλλά επιβάλλει να δραστηριοποιηθείτε στα ερωτικά παιχνίδια. Φλερτ, περιπέτειες, διασκέδαση και σεξ μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Αφροδίτη μπαίνει στο φιλικό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Τοξότη όπου βρίσκονται ήδη ο Ερμής και ο Ήλιος. Από αυτή τη θέση ευνοεί τις επαφές, τα ραντεβού σας, κάθε επικοινωνιακή προσπάθειά σας. Θα δώσετε έναν αγώνα επιβίωσης, προσπάθειας να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να πατήσετε σε πιο γερές και ασφαλείς βάσεις. Ωστόσο, τώρα έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να κουραστείτε μεν αλλά να τα καταφέρετε. Αρκετοί Ζυγοί θα γίνετε πιο διάσημοι στο ευρύ κοινό με αποτέλεσμα να αποκτήσετε περισσότερη πελατεία.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης βρίσκεται στο επιθετικό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Αιγόκερω, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις, εντάσεις, ανταγωνιστικές καταστάσεις. Ωστόσο, την κατάσταση θα σώνει η Αφροδίτη από τον Τοξότη, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το μαγικό της φίλτρο για να γίνετε πιο συζητήσιμοι τόσο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας.

Κρατάμε το καλό: Τώρα ευνοούνται οι εκδρομές, τα ταξίδια, οι σπουδές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, το έδαφος είναι πολύ γόνιμο για όσους θέλετε να βάλετε τα θεμέλια για μία πιο αποδοτική και καλύτερη καριέρα, αρκεί τα σχέδιά σας να είναι φιλόδοξα και όχι ματαιόδοξα. Να θυμάστε ότι θα πληρώσετε το τίμημα με πολλή κούραση και άγχος αλλά το θετικό είναι ότι θα δρέψετε καρπούς. Από αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, θέση από την οποία ενισχύει κι άλλο τα οικονομικά σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται αύξηση των εσόδων σας. Από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην παρασυρθείτε σε έξοδα ή να μην πέσετε θύματα απατεώνων καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα εγκυμονεί τέτοιου είδους κινδύνους.

Προσέχετε για να έχετε: Πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Να θυμάστε ότι η περίοδος προσφέρεται για να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και να χάσετε κιλά.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης βρίσκεται στο φιλικό περιβάλλον του Αιγόκερου και σας εξωθεί στο να μπείτε στη δράση τόσο για να κλείσετε ραντεβού, να αυξήσετε τον κύκλο σας και να ενισχύσετε επικοινωνιακά τις δουλειές σας όσο και για να φλερτάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Πολύ ευχάριστα αρχίζει αυτή η εβδομάδα καθώς την Κυριακή μπαίνει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εύνοιά σας στον έρωτα, τις σχέσεις, τις συνεργασίες. Η περίοδος είναι θετική για να ζήσετε ένα παραμύθι, κυριολεκτικώς ή μεταφορικώς. Αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να προσέχετε γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να χάσετε κάθε επαφή με την πραγματικότητα και να πέσετε από τα σύννεφα αργότερα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ευχάριστη έκπληξη, αναπάντεχη χαρά, κεραυνοβόλο έρωτα.

Προσέχετε για να έχετε: Οι κινήσεις σας στη δουλειά πρέπει να είναι μετρημένες. Να παίρνετε αποφάσεις χωρίς να επηρεάζεστε από τους άλλους και ιδιαίτερα από τους κόλακες. Εστιαστείτε στον οικονομικό τομέα και κάντε πιο συνετή διαχείριση γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

Κρατάμε το καλό: Αυτές τις μέρες ευνοούνται τα ταξίδια, οι εκδρομές, οι μετακινήσεις. Αν μάλιστα συνδυάσετε έρωτα και ταξίδι, τότε θα έχετε στοχεύσει στο μάξιμουμ της εύνοιας που δέχεστε από τα αστέρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η περίοδος, με τον Κρόνο στο Σκορπιό και τον Άρη στο ζώδιό σας, όχι μόνο επιτρέπει αλλά επιβάλλει τις δυναμικές δραστηριότητες και τις καθοριστικές αλλαγές. Οι στόχοι σας δεν θα ευοδώνονται με ευκολία. Αντίθετα, θα πρέπει να καταβάλετε πολλές προσπάθειες αλλά και με πολλές πιθανότητες να αποδώσουν καρπούς.

Στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, τον Τοξότη, μπαίνει και η Αφροδίτη, η οποία θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Ερμή. Εν όψει εορτών θα ήταν ευχής έργο αν παίρνατε λίγες μέρες άδεια για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, να κοιμηθείτε περισσότερο, να ξεκουραστείτε.

Προσέχετε για να έχετε: Να φυλάτε τα νώτα σας από τους άσπονδους φίλους. Να θυμάστε ότι μπορεί να γίνετε η βορά των κουτσομπόληδων. Μην τους δίνετε λαβές να λένε διάφορα πίσω από την πλάτη σας.

Κρατάμε το καλό: Θα έχετε μια εξέχουσα θέση στο ερωτικό παιχνίδι και αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρξουν τρόποι να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας είτε αυτές αφορούν στο εφήμερο είτε σε μία σχέση ζωής. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα προκαλέσει έντονες συγκινήσεις και αναζωπύρωση των παθών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Η Αφροδίτη μπαίνει την Κυριακή στον Τοξότη, όπου βρίσκονται ο Ήλιος και ο Ερμής και ενισχύει ακόμη περισσότερο τον τομέα των στόχων, των συλλογικών δραστηριοτήτων σας, των φιλιών σας. Επίσης επηρεάζει θετικά και τους έρωτές σας! Αν στρέψετε το ενδιαφέρον σας στη δουλειά, μπορεί να υπογράψετε καινούργιες συμφωνίες με ευνοϊκούς όρους και να προωθήσετε πιο μεγαλεπήβολα σχέδια.

Ο Άρης από τον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια τις φοβίες σας, γεγονός που χρήζει της προσοχής σας καθώς μπορεί να προκαλέσει έριδες, ιδιαίτερα με το ταίρι σας. Το θετικό είναι ότι ο Δίας από τους Διδύμους θα λειτουργεί ως καταλύτης και θα αποτρέπει τις δυσάρεστες εξελίξεις ενώ η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σας θυμίζει συνεχώς την αναγκαιότητα του να αλεγράρετε.

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε γιατί είστε επιρρεπείς στην υπερκόπωση, στις ιώσεις, στις εμπύρετες αδιαθεσίες. Επίσης, να φυλάτε τα νώτα σας από τους άσπονδους φίλους που μπορεί να στήσουν παρασκήνιο σε βάρος σας.

Κρατάμε το καλό: Αξιοποιείστε το γιορτινό κλίμα για να διασκεδάσετε περισσότερο με τους φίλους σας. Θα τροφοδοτηθείτε και θα ανανεωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με την καριέρα σας. Στο ίδιο περιβάλλον βρίσκονται ο Ήλιος και ο Ερμής. Όπως καταλαβαίνετε, αυτός είναι ο τομέας στον οποίο αξίζει να στρέψετε την προσοχή σας καθώς θα έχετε αρκετά οφέλη. Τώρα πρέπει να κυνηγήσετε το όνειρό σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Οι διελεύσεις του Άρη στον Αιγόκερω και του Κρόνου στο Σκορπιό, ζωδίων που είναι ευνοϊκά προς το δικό σας, θα βοηθήσουν όχι μόνο να συντηρήσετε τις ισορροπίες σας στην αισθηματική σας ζωή αλλά και για να σκεφτείτε πιο σοβαρά για το μέλλον. Μη διστάσετε να πάρετε τις αποφάσεις σας εκτός αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας που καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί γιατί είστε επιρρεπείς στις αυταπάτες.

Προσέχετε για να έχετε: Αν θέλετε επιτυχίες στη δουλειά, θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας εξωθήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις ή συμπεριφορές.

Κρατάμε το καλό: Θα βρείτε τον τρόπο να φτιάξετε ατμόσφαιρα στο σπίτι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved