Η διεθνής Οικονομία σε κίνδυνο

H είσοδος του Hades στον Καρκίνο γίνεται με τέτοιο τρόπο όπου έχει βαλθεί
Παπασταύρου Λίντα
Η διεθνής Οικονομία σε κίνδυνο

γράφει ο Karl - Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Η οικονομία , σε παγκόσμιο επίπεδο, φαίνεται να κλονίζεται. Για άλλη μια φορά φάνηκαν τα «κουρασμένα» αντανακλαστικά της FED αλλά και του IMF (ΔΝΤ).

Και μάλλον, όλα όσα ζήσαμε ήταν μια «πρόγευση» και προσωπικά μου θυμίζουν την ταινία του Wim Wenders «Η αγωνία του τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι».

Τρεις από τους λεγόμενους «βαρείς» πλανήτες μέσα σε ένα διάστημα 18-20 μηνών αλλάζουν ζώδια δημιουργώντας κοσμοϊστορικές αλλαγές. Ο Ουρανός εισέρχεται στον Κριό, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, ο Δίας στον Κριό και σύντομα στον Ταύρο, ενώ ο Κρόνος είναι στην έξαρση του και ο Πλούτωνας παραμένει και θα παραμείνει για πολλά χρόνια στον Αιγόκερω .

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αρέσκεται στο να καταλύει αυτοκρατορίες και ουσιαστικά επισφραγίζει μια νέα διεθνή πραγματικότητα. Επί των ημερών του η Αμερική αποσχίσθηκε από την Βρετανική Αυτοκρατορία και η τσαρική Ρωσία μπήκε στο παιχνίδι των υπερδυνάμεων κάτω από την καθοδήγηση της Μεγάλης Αικατερίνης.

Ο Ουρανός στον Κριό ευθύνεται για πολέμους και όξυνση των κοινωνικών εντάσεων με συχνό αποτέλεσμα την άνοδο στην εξουσία ακραίων πολιτικών σχηματισμών.

Το όνομα μου είναι Hades

Για τον Υποθετικό πλανήτη της Uranian και το ρόλο του μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο «Ο Hades στον Καρκίνο» στο οποίο είχε γίνει μια εκτενής και μάλλον προφητική αναφορά για τα όσα είδαμε να συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες.

H είσοδος του Hades στον Καρκίνο γίνεται με τέτοιο τρόπο όπου έχει βαλθεί να καταστρέψει οτιδήποτε στο πέρασμα του. O Hades ουσιαστικά θέλει να δείξει πως είναι ανώφελη η συσσώρευση χρημάτων και πως όπως λένε οι Αμερικάνοι «easy comes easy go».

Για παράδειγμα, στις 29/10/1929 στο μεγάλο κραχ της Wall Street ο προοδευμένος Hades σχημάτιζε την εξίσωση:

Hades= Aries Point/Ουρανός= Ωροσκόπος/Ποσειδώνας= Βόρειος Δεσμός/ Vulcanus=Κρόνος/Zeus

Από μόνη της η «συνάντηση» Aries Point/ Hades σημαίνει φτώχεια γενικά. Δυστυχία από οικονομικά ζητήματα. Κακοτυχία, καταστροφές. Η πλήρης ερμηνεία της εξίσωσης είναι: φτώχεια γενικά. Δυστυχία από οικονομικά ζητήματα. Κακοτυχία, καταστροφές. Θλίψη και πόνος μέσα από γεγονότα απρόβλεπτα και σφοδρά. Πνιγμός. Ισχυρά άτομα παίζουν με την τύχη των «αδυνάτων». Εμπόδια στην εργασία ελέω της φτώχειας.

Από 1/4/2011 αρχίζει η επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο της εξίσωσης:

Aries Point= Ουρανός/Hades=Απρόκλητες επιθέσεις, τρόμος.

Την ίδια δε περίοδο ξεκινά η «λειτουργία» του Μεσουράνημα=Ουρανός /Hades στον χάρτη του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Ομοίως θα έχουμε τον Admetos=Άρης / Ποσειδώνας: Προβλήματα και καταστροφή πρώτων υλών.

Το 1929 το Μεγάλο Κραχ ο Ουρανός είχε μια εξέχουσα θέση μέσα από τον Κριό. Ο διελαύνων Ουρανός πραγματοποίησε τα κάτωθι:

Ουρανός (διελ)= Άρης/Kronos (προοδ) = Αφροδίτη/ Κρόνος= Άρης/Ποσειδωνας= Admetos/Vulcanus:

Ξαφνικά γεγονότα και ενέργειες που «διχάζουν». Σοκάρουν. Ξαφνική καταστροφή. Προμελετημένη επίθεση με μένος. Η κατάσταση είναι μοιραία και μη αναστρέψιμη.

Ευρωπαϊκή Ένωση ή Pax Deutschland ?

Η Αγκέλα Μέρκελ μετά το «κάζο» στις εκλογές στο Αμβούργο ετοιμάζεται να πει Nein στα αιτήματα της Ελλάδας γιατί αφενός η Ελλάδα είναι ο «αδύναμος κρίκος» της χώρας αλλά και γιατί οι Γερμανοί φορολογούμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να ρίχνουν χρήματα σε ένα βαρέλι άνευ πάτου.

Ας δούμε τις εξισώσεις και τις ερμηνείες των Μεσοδιαστημάτων για την Ευρωπαϊκή Ένωση

(Προοδευμένος) Ωροσκόπος=Δίας /Ποσειδώνας = Zeus/Poseidon = Πλούτωνα/Zeus= Ποσειδώνα / Vulcanus = Cupido / Admetos

Βάζοντας ένα στοίχημα. Χάνοντας χρήματα. Το να βρίσκεται κάτω από έναν εξαναγκασμό. Αυξάνοντας τις προσπάθειες για να είμαι ανταγωνιστικός. Οι τρίτοι μου στερούν την επιτυχία δια μέσου επίδειξης δύναμης.


Kronos (προοδευμένος)= Μεσουράνημα/Σελήνη= Ήλιος/Hades=Αφροδίτη / Δίας= Βόρειος Δεσμός/Hades

Θέλω να φανώ γενναιόδωρος. Κακοτυχία καθοδηγούμενο από άτομα με εξουσία. Έγκλημα που εγκρίνεται από την κυβέρνηση. Το Κράτος θέλει να βοηθήσει. Συναλλαγές μη καθαρές. Συμμετοχή σε μια δολοπλοκία.

Πλούτωνας (προοδευμένος)= Μεσουράνημα/Hades= Σελήνη / Ερμής= Cupido / Apollon= Ερμής /Ποσειδώνας

Άρνηση για βοήθεια. Βρίσκοντας μπροστά τα λάθη του παρελθόντος. Ανεύθυνος. Ασυμβίβαστος. Αλλαγή σχεδίου. Συγκέντρωση-συνεργασία ετεροκλήτων στοιχείων. Και καλά «νοιάζομαι» αλλά τελικά λειτουργώ ύπουλα.

Admetos (προοδευμένος)= Ήλιος / Zeus=Σελήνη /Ποσειδώνας=Βόρειος Δεσμός /Πλούτωνας= Ωροσκόπος/Poseidon= Μεσουράνημα/Kronos= Ωροσκόπος/Πλούτωνας= Αφροδίτη / Άρης = Κρόνος /Hades= Ουρανός /Ποσειδώνας

Ανταρσία. Ανέντακτος. Χαλάρωση που κρατά για λίγο. Συζητήσεις με σκοπό την επίλυση ενός ζητήματος. Είσοδος –πρόταση εισόδου νέου μέλους. Θυσίες και ικανότητες που δεν αναγνωρίζονται. Αντιμετωπίζοντας προβλήματα με μια ξένη χώρα. Προβλήματα με αλλοδαπούς. Έρευνα για κρυμμένους γήινους θησαυρούς. Για να τρυπήσουν με τρυπάνι για να τους βρουν. Εξόρυξη. Επανάσταση μικρής κλίμακας. Καταστολή μιας επανάστασης.

Είναι εύλογο ότι με το ξέσπασμα της όποιας κρίσης η Ελλάδα και η Οικονομία της θα μπλεχτούν κι αυτές στα γρανάζια του Hades. Η μήπως υπάρχει εναλλακτική λύση;

Συνέχεια στο Β΄ μέρος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved