«Η Χίος, μάνα, καίγεται»

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που προκλήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα στην νοτιοδυτική Χίο, η οποία αυτές τις ώρες δοκιμάζεται σκληρά.

«Η Χίος, μάνα, καίγεται»

Και δυστυχώς όλα αυτά που συμβαίνουν στο νησί τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται πως είναι έργο του Ουρανού και του Πλούτωνα. Γράφω «δυστυχώς» αφού είναι γνωστή η καταστροφική δυναμική του τετραγώνου των δύο πλανητών που αλλάζουν τα δεδομένα δίχως κανένα έλεος.

Αυτό καταδεικνύεται στον γενέθλιο χάρτη της Χίου, ο οποίος δεν είναι άλλος από αυτόν της απελευθέρωσης του νησιού από τον τουρκικό ζυγό. Αν και η οριστική επικράτηση του Ελληνικού στρατού δεν έγινε παρά στις 21 Δεκεμβρίου του 1912, επισήμως η απελευθέρωση εορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου, την επέτειο δηλαδή της αποβίβασης στο Κοντάρι των πρώτων Ελληνικών αγημάτων.

Και η διορθωμένη (με το νέο ημερολόγιο) ημερομηνία «γέννησης» της Χίου για την Ελλάδα, είναι η 24η Νοεμβρίου του 1912

Η Χίος δηλαδή ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη, ωστόσο οι κρίσιμες πληροφορίες για το κακό που την βρήκε έρχονται από άλλους δείκτες.

Ακριβή ώρα βέβαια δεν έχουμε αλλά πολύ εύκολα μπορεί να δει κανείς με μια ματιά τα δεινά που περνάει αυτήν την περίοδο η γενέθλια Αφροδίτη της Χίου, στις 7 και 30΄ περίπου του Αιγόκερω. Με τον διελαύνοντα Ουρανό να την τετραγωνίζει και τον Πλούτωνα ακριβώς επάνω της, έγινε ο «αδύναμος κρίκος» μιας τραγωδίας που εξελίσσεται ακόμη.

Η Αφροδίτη συνδέεται τόσο με τις ομορφιές ενός τόπου, όσο και με τον φυσικό πλούτο του. Κι όλα αυτά μαύρισαν στην κυριολεξία από την επιδρομή των δύο βαρβάρων...

Βεβαίως η εμπλοκή του Πλούτωνα δεν αφήνει καμιά αμφιβολία πως πρόκειται για μια ακόμη πράξη στο δράμα των υπονομεύσεων που έχει βιώσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας.

Ήδη ο δήμαρχος της Χίου, Πολυχρόνης Λαμπρινούδης κατήγγειλε ότι στις 2:30 το πρωί του Σαββάτου εθεάθη στην περιοχή όπου ξέσπασε η φωτιά, ένα μαύρο αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Και από τον χάρτη της Νέας Σελήνης της 17ης Αυγούστου (για τις γεωγραφικές συντεταγμένες της Χίου), έρχεται η πικρή επιβεβαίωση: Ο αστρικός Ωροσκόπος στην 8η μοίρα του Αιγόκερω «έδειξε» την γενέθλια τροπική Αφροδίτη του νησιού αλλά και τον τροπικό Πλούτωνα στην ακμή του 12ου οίκου (κρυφοί εχθροί) και σε σύνοδο με την Αφροδίτη.

Και όλα αυτά ενώ στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης δέσποζε το τ-τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, αναπαράγοντας και εξωτερικεύοντας την ενέργεια της διέλευσης των δύο πλανητών από την γενέθλια Αφροδίτη της Χίου.

new_moon_chios

Παράλληλα, ο τροπικός Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό της Χίου (0 μοίρες και 23΄), ενώ το τροπικό Μεσουράνημα έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη της στον Σκορπιό (25 μοίρες και 45΄ περίπου).

Και παρότι δεν γνωρίζουμε την οικοθεσία των δύο πλανητών στον γενέθλιο χάρτη της Χίου, αν δεν είναι αυτά τα σημάδια μιας εκρηκτικής κατάστασης, τότε ποιά είναι;

Πολύ κακό timing δηλαδή για το νησί του Ομήρου αλλά εδώ ίσως φαίνεται και η ανάγκη μιας συστηματικής (αστρολογικής) παρακολούθησης των εκάστοτε «στόχων» της κοσμικής ενέργειας και των απανταχού εντεταλμένων της «σκοτεινής» κοσμικής ενέργειας. Γιατί, όσο κι αν αυτό ηχεί παράδοξα στους στενόμυαλους ορθολογιστές, έχοντας κάποιος υπόψη του αυτά τα δεδομένα θα μπορούσε τουλάχιστον να θέσει σε επιφυλακή τις τοπικές αρχές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved