Μπάσκετ-Ποιός θα είναι ο πρωταθλητής;

Ποιός είναι ο ευνοούμενος των άστρων;

Μπάσκετ-Ποιός θα είναι ο πρωταθλητής;

Μετά το Final 4 της Πόλης, με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης και τον Παναθηναϊκό εκτός τελικού, ελέω διαιτησίας, έφτασε η ώρα της εσωτερικής ...δοκιμασίας!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς γνωρίζονται βέβαια πάρα πολύ καλά και οι αγώνες μεταξύ των δύο κορυφαίων Ελληνικών ομάδων είναι ανοικτοί σε κάθε αποτέλεσμα.

Ποιός είναι όμως ο ευνοούμενος των άστρων;

Στην αστρολογική «μάχη» των δύο προπονητών, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχοντας ακόμη τον Δία στο πλευρό του, είναι εκείνος που έχει το προβάδισμα για να στεφθεί νικητής.

Στην ίδια κατεύθυνση βαραίνει και η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Μαΐου, αφού παραδοσιακά θίγει τα κεκτημένα εκείνου που κατέχει τα πρωτεία, του περυσινού «βασιλιά» δηλαδή.

Ωστόσο, η επιβλητική συμμετοχή του Ποσειδώνα στην συγκεκριμένη έκλειψη, διαμορφώνει ένα μάλλον θολό τοπίο, με κίνδυνο τελικά να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στα χαρτιά.

Και βέβαια αν συμβεί κάτι τέτοιο, πάει να πει πως θα έχουν προηγηθεί μάλλον δυσάρεστες καταστάσεις μέσα στα γήπεδα... Σωστά λοιπόν οι δύο προπονητές στην κοινή συνέντευξη τύπου έθεσαν ως πρώτο το ζήτημα της βίας, μένει να δούμε όμως πόσο θα εισακουστούν από τους... αγριεμένους οπαδούς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved