Final 4 στην Πόλη - Οι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων

Η αστρολογική εκτίμηση των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων

Παπασταύρου Λίντα
Final 4 στην Πόλη - Οι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων

από το Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΣΣΚΑ - Με του ...κορακιού το χέρι!

Ο Καζλάουσκας που βρίσκεται στο τιμόνι της ΤΣΣΚΑ, είναι Σκορπιός και θα έχει τον διελαύνοντα Δία στον Ταύρο να «φλερτάρει» με τον Ήλιο του. Με δεδομένο μάλιστα το ότι τα δύο ουράνια σώματα σχηματίζουν όψη (τρίγωνο) και στον γενέθλιο χάρτη του, φαίνεται πως έχει το πλεονέκτημα.

Υπάρχουν όμως και πολύ σοβαρά μείον, όπως η επιρροή του ακυρωτικού Ποσειδώνα στον ετήσιο χάρτη του (σε τετράγωνο με τον Ήλιο) και η υπό σχηματισμό αντίθεση του προοδευμένου Ήλιου με τον γενέθλιο Ουρανό. Όταν είσαι το φαβορί, μια ενεργοποίηση του πλανήτη των εκπλήξεων, μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες.

Ακόμη, ο Λιθουανός ως άκρως ...Πλουτώνιος (έχει τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη του), κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά, εξ αιτίας εμμονών που στην πράξη θα αποδειχθούν αυτοκαταστροφικές.

Στον αντίποδα, ο δυνατός Πλούτωνας μπορεί να σημαίνει μια «υπόγεια» στήριξη, που θα θελήσει να του δώσει την κούπα, ο ...κόσμος να χαλάσει και πιστεύω να εννοείτε τι εννοώ!

Τελικά, ένα ακόμη στοιχείο «βαραίνει» στην εκτίμηση πως θα φτάσει μέχρι την πηγή, χωρίς να πιεί νερό. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα (πάλι ...αυτός) στον γενέθλιο χάρτη του, μια όψη που έχει πολλά αυτοκαταστροφικά στοιχεία, θυμίζει τον Γιάννη Ιωαννίδη που έχει την ίδια ακριβώς όψη και έφτασε σε έξη τελικούς κατακτώντας ισάριθμες ...δεύτερες θέσεις!

Αν παίξει στον τελικό με αντίπαλο τον Ίβκοβιτς, που έχει επίσης ένα τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη του, η εκτίμηση μου είναι πως ο αγώνας θα πάει στην παράταση. Από εκεί και ύστερα θα πρέπει να «ζυγιστούν» οι «άκρες» των δύο προπονητών.

Μπαρτσελόνα-Υψηλά κοσμικά εμπόδια

Το πρώτο στοίχημα της ομάδας είναι να πάρει την ρεβάνς από τον Ίβκοβιτς που βγήκε θριαμβευτής στον τελικό του 1997 (θυμίζω πως τότε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει την Μπαρτσελόνα με το εμφατικό 73-58)

Ο κόουτς της ομάδας Πασκουάλ, Παρθένος στο ζώδιο, με μια σύνοδο Ήλιου-Άρη συνώνυμη της μαχητικότητας αλλά και της αμυντικής αδυναμίας ...δεν πάει καλά από διελεύσεις, έχει ωστόσο την ενίσχυση του Δία στον ετήσιο χάρτη του (τρίγωνο με τον Ήλιο) και μια επιπλέον «κρυφή», όσο και καταλυτική συνεισφορά του πλανήτη στις προόδους (στο secondary, ο προοδευμένος αστρικός Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία). Ωστόσο, όλες αυτές οι ενδείξεις θα μπορούσαν να αναφέρονται απλά στο ότι έφτασε μέχρι το F4.

Το πρόβλημα για τον προπονητή της Barca είναι το ότι στον γενέθλιο χάρτη του έχει ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μια όψη που τον φέρνει το πολύ ...δεύτερο!

Επιπλέον, κρίνοντας από τις όψεις του γενέθλιου χάρτη του, φαίνεται πως έχει μια δυσκολία σωστής αντίδρασης απέναντι στην πίεση (ο Άρης σε τετράγωνο επίσης με τον Κρόνο) και οι «όλα για όλα» κινήσεις που επιλέγει συναντούν την ...συμπαντική αντίδραση. Εκτός όμως από το λανθασμένο timing ο Πασκουάλ καλείται να αντεπεξέλθει σε ένα bras de fer με τον Ίβκοβιτς, ο οποίος ξέρει και να περιμένει και να «κτυπά» όταν ο αντίπαλος βρίσκεται σε αδυναμία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved