Τελικός κυπέλλου - Νταμπλ εν όψει!

Να 'μαστε πάλι μπροστά στην πρόκληση!

Τελικός κυπέλλου - Νταμπλ εν όψει!

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Το να κάνει κανείς πρόβλεψη για το αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς να έχει τουλάχιστον τα πλήρη στοιχεία των δύο προπονητών, είναι κάτι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο, ωστόσο επειδή ο ...βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται, να 'μαστε πάλι μπροστά στην πρόκληση!

Είναι προτιμότερο ωστόσο να μιλάμε για εκτίμηση παρά για πρόβλεψη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Για δεύτερη συνεχή φορά ο ...άτυχος Γιώργος Δώνης (έχει αντίθεση Ήλιου-Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη του) και μαζί του ο Ατρόμητος διεκδικούν έναν τίτλο απέναντι στο πανθομολογούμενο φαβορί. Και όπως έγραψα ήδη στην πρώτη αστρολογική ανάγνωση του τελικού κυπέλλου ο ικανότατος προπονητής έχει μεν πολύ καλύτερη τύχη από πέρυσι αλλά όχι τόση όση του Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με τα (ελλιπή) στοιχεία των δύο μονομάχων, το τετράγωνο ακριβείας του διελαύνοντα Δία προς τον γενέθλιο Ήλιο του προπονητή του Ολυμπιακού αρκεί για να του δώσει την κούπα και το νταμπλ.

Επιπλέον, παίρνοντας υπόψη και την καλή «παράδοση» που έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε με το σχήμα Άρη-Ποσειδώνα, φαίνεται πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (αν χρειαστεί και την διαιτησία), κλείνοντας την θητεία του στον Ολυμπιακό, βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμη επιτυχία.

Όσο για τον Γιώργο Δώνη, μπορεί να ελπίζει στην αντίθεση του διελαύνοντα Ουρανού στον Κριό με την γενέθλια θέση του στον Ζυγό, μια ένδειξη που πρακτικά σημαίνει μια σημαντική «πρωτιά» και αν δεν είχε ήδη κατακτήσει κάποιο κύπελλο θα ήταν ένα πολύ δυνατό αστρολογικό ατού. Αλλά ακόμη κι αν δεν «πιάσει» ο Ουρανός στον αποψινό τελικό, υπάρχει και το Champions League, που τον περιμένει με ...ανοικτές αγκάλες!

Σε μερικές ώρες πάντως θα ξέρουμε αν ο Έλληνας Σκορπιός βρήκε κάποιο «μαγικό» που μπορεί να σκοτεινιάσει το «άστρο» του Ισπανού Υδροχόου.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, με κάθε επιφύλαξη είναι πιθανή μια ισοπαλία και παράταση (ο Δίας τα συνηθίζει κάτι τέτοια) αλλά σύμφωνα με τις transit θέσεις «παίζει» και το σενάριο να κριθούν όλα στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας (εφ' όσον το παιχνίδι εξελιχθεί ομαλά, θα είναι γύρω στις 22:25), ένα διάστημα που ελέω Ουρανού έχει την σφραγίδα της ανατροπής και ενδέχεται να είναι εντελώς ...απρόβλεπτο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved