Παναθηναϊκός FC - Λύση τον Μάιο του 2012

Να λοιπόν που όλα γίνονται!
Παπασταύρου Λίντα
Παναθηναϊκός FC - Λύση τον Μάιο του 2012

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος
δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός
και χιλιάδες φίλοι, μόλις δουν τριφύλλι,
ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.
Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.

Σ' έχουνε δοξάσει οι γνωστοί σου άσσοι
που λεβέντες είναι όλοι με καρδιά.
Χαίρεται η Ελλάδα που 'χει τέτοια ομάδα,
που της νίκης έχει πάντα τα κλειδιά.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.
Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.


Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ύστερα από 32 χρόνια προσφοράς στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό γύρισε σελίδα, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τις επιρροές των πλανητών που αυτήν την περίοδο μάλλον δεν ...αστειεύονται. Ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος, οι «άρχοντες του μπερδέματος» παίζουν άσχημα παιχνίδια στο «τριφύλλι», ο καθένας από το πόστο του, και το βασικό ερώτημα είναι βέβαια τι κατάληξη θα έχει όλη αυτή η κρίση.

Η χθεσινή (5/9) συνέντευξη του Τζίγκερ που έβαλε «τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» δόθηκε με τον διελαύνοντα Κρόνο να βρίσκεται πάνω σε ένα κατά τεκμήριο κρίσιμο πλανητικό σχηματισμό που δεσπόζει στον γενέθλιο χάρτη του Παναθηναϊκού. Αν μη τι άλλο ένα τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Ποσειδώνα, τον Ουρανό και την Δήμητρα (στον Ζυγό) παραπέμπει ευθέως σε μια κρίση συνεργασίας, κάτι που αποδείχθηκε καταλυτικό, ιδιαίτερα από την στιγμή που επελέγη ένα πολυμετοχικό σχήμα. Καλώς ή κακώς, η πολύ δημοκρατία ..βλάπτει ή τουλάχιστον δεν διευκολύνει την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να πάρουν σοβαρά υπόψη τους όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την τύχη του Παναθηναϊκού.


pao

Ο σύλλογος ιδρύθηκε στις 16/2/1908 (με το νέο ημερολόγιο), έχοντας όλα τα αστρολογικά χαρακτηριστικά ενός πρωταγωνιστή. Η Σελήνη και ο Δίας στον Λέοντα, ο Ήλιος στον Υδροχόο αλλά και ο Άρης στον Κριό φανερώνουν την μοναδικότητα του Παναθηναϊκού, την δυνατότητα του να είναι μπροστά από την εποχή του και το «πεπρωμένο» ενός βασιλιά των σπορ. Οι πάμπολλοι τίτλοι «κρύβονται» στις όψεις του Δία με τον αστρικό Ήλιο (αντίθεση) και την Δήμητρα (οι δύο πλανήτες σχηματίζουν ένα επίσης κρυφό τετράγωνο).

Η κάπως ελιτίστικη εικόνα ισορροπείται από την παρουσία του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στον Καρκίνο, μια θέση που ανεξάρτητα από την «αφ’ υψηλού» αφετηρία, οδηγεί τελικά σε μια αναπόφευκτη όσμωση με το λαϊκό στοιχείο.

Υπάρχουν βέβαια και οι «στραβές»... Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται από το πέρασμα του Ποσειδώνα πάνω από τον γενέθλιο Ήλιο στον Υδροχόο. Ο πλανήτης της φαντασίας μπορεί να είναι ...καταπληκτικός σε άλλα θέματα, ωστόσο σε καθαρά πρακτικό επίπεδο συνηθίζει να δημιουργεί χάος και απροσδιοριστία, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν λείπουν και οι απατηλές εξαγγελίες ή οι φρούδες ελπίδες. Όλα αυτά δηλαδή που έχουν ταλαιπωρήσει τον Παναθηναϊκό στο διάστημα που ο mister invisible κρατά τα ηνία των κοσμικών επιρροών.

Το κακό για την ώρα είναι πως στον τρέχοντα ετήσιο χάρτη που ισχύει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012, ο Ποσειδώνας ...παραείναι ενεργός και κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι μάλλον αδύνατον να δοθεί μια αξιόπιστη διοικητική λύση. Αντίθετα οι ιθύνοντες του συλλόγου θα πρέπει να έχουν τον νου τους σε μπλόφες, στημένα παιχνίδια και υποχθόνιες ενέργειες με «σκοτεινά» κίνητρα.

Έντονοι κραδασμοί και ασυμφωνίες αναμένεται να προκύψουν και από την αντίθεση του Κρόνου με τον γενέθλιο Άρη στον Κριό, μια όψη που θα γίνει τρεις φορές μέχρι το επόμενο φθινόπωρο (τέλη Νοεμβρίου, Απριλίου και Αυγούστου) και θα συμβάλλει στην διαμόρφωση νέων ισορροπιών στα διοικητικά του συλλόγου. Σίγουρα θα χρειαστεί να γίνουν συμβιβασμοί αλλά από την άλλη είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να φτιάξεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις μερικά αυγά...

Από τον Μάρτιο πάντως το τοπίο ξεκαθαρίζει αρκετά και σύμφωνα με τις βουλές των πλανητών η καλύτερη περίοδος για να δοθεί μια καλή όσο και «τυχερή» λύση είναι ο Μάιος του 2012, ιδιαίτερα το διάστημα 10 έως 20/5. Τότε ο διελαύνων Δίας θα «πιάσει» τον γενέθλιο Ήλιο στον Υδροχόο, ενισχύοντας την όψη των δύο πλανητών (εξάγωνο) που υπάρχει και στο χάρτη των προόδων.

Και η ταυτόχρονη transit σύνοδος ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία (ενδεχομένως και την Σελήνη) μπορεί να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη, όσο και εντυπωσιακή συνέχεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved