Είσαι original Σκορπιός ή... μούφα;

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα του Σκορπιού

Έμμα Ριζοπούλου
Είσαι original Σκορπιός ή... μούφα;

Όλοι ξέρουμε -ή και όχι- με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο, αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια... ντροπή του ζωδίου σου, δεν σημαίνει πως όλοι οι εκπρόσωποί του είναι ίδιοι. Ποιες είναι οι διαφορές και ποια τα κοινά; Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκει... Τι εννοούμε;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι αναλόγως μπορεί να διαφέρουν στα χαρακτηριστικά, επειδή δανείζονται στοιχεία κι από άλλα ζώδια, διπλανά. Τσέκαρε παρακάτω, τον Σκορπιό και θα καταλάβεις τι εννοούμε!

  • Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου (23/10-2/11) είναι light, φανταστείτε έναν σκέτο μαύρο εσπρέσο, με 3 σταγόνες γάλα. Φαίνεται; Δεν φαίνεται. Έτσι και οι Σκορπιοί αυτοί, ενώ η μαυρίλα κυριαρχεί, υπάρχει μια ιδέα Ζυγού κάπου να αχνοφαίνεται, κάνοντάς τους λίγο πιο διαλλακτικούς (λίγο είπαμε, μην παίρνετε θάρρος οι υπόλοιποι) δεν πάνε τελείως ευθεία, αλλά ούτε στρίβουν με 200. Είναι ευχάριστοι στην παρέα και πιο κοινωνικοί από άλλους, γεμίζοντάς σε ψευδαισθήσεις ότι είναι πολύ cool και χαλαροί. NΟΤ.
  • Σκορπάρες ατελείωτες (3/11-13/11), παθιάρικα, ερωτεύσιμα, σκοτεινά, ειρωνικά, μυστήρια και -πάνω από όλα- διαισθητικά μου gremlins! Μοχθηρά πλάσματα της νύχτας, ξαδέρφια της οικογένειας Adams. Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από εκείνους, κανείς δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει. Είναι οι Batmen του ζωδιακού. Κινούνται μες τις σκιές, τιμωρούν όσους τους αδικήσουν και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά (λόγω διαίσθησης). Όλα τα κάνουν στο 100%. Ερωτεύονται; 100%. Αγαπάνε; 100%. Μισούν; 100%. Δεν έχει μέση, όλα είναι ή άσπρο ή μαύρο, το γκρι είναι για τους φλούφληδες.
  • Στο τρίτο δεκαήμερο τώρα (14/11-23/11), ίσως τα πράγματα να αλλάζουν, ας πούμε, προς το καλύτερο. Η διέλευση Τοξοτών ίσως ελαφρύνει λίγο το βαρύ και ασήκωτο μοντέλο. Γίνονται λίγο πιο γιούχου, πιο chill, σε σημείο που μπορεί να ακούσεις ένα «έλα μωρέ και τι έγινε; χαλαρά...» και να αρχίσεις να σταυροκοπιέσαι. Όσο φως και να περάσει όμως, δημιουργείται ένα συμπαντικό φαινόμενο. Μέσα σε όλη την μαυρίλα τι να σου κάνει ένα ρεσό; Οπότε έχουμε το φαινόμενο της μαύρης τρύπας, ό,τι φωτίζει, εξαφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved