Μάνα γιατί με γέννησες Παρθένο;

Και όμως, υπάρχει λόγος που η μανούλα σου σε έκανε Παρθένο!

Μάνα γιατί με γέννησες Παρθένο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Παρθένος και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αν ανήκεις στο έκτο ζώδιο του ζωδιακού, να ξέρεις ότι είναι μεταβλητό, γήινο και κυβερνήτης του θεωρείται ο Ερμής, ο πλανήτης της μάθησης και της γνώσης. Συμβολίζει την υγεία ενώ Παρθένος σημαίνει αγνός, καθαρός, που δεν περιέχει στοιχεία που νοθεύουν την καλή του ποιότητα.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Έχεις ταλέντο στο να παρατηρείς κάθε τι που πάει στραβά, λαθεύει ή δεν λειτουργεί καλά, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους ανθρώπους και τις καταστάσεις, γεγονός που εξυπηρετεί το σκοπό σου στη γη να συμβάλλεις στη βελτίωσή τους. Αν όμως οι πράξεις που θα εκδηλώσεις την ανάγκη καλυτέρευσής τους δεν συνοδεύονται από τις αρετές, που πρεσβεύει το αντίθετο ζώδιο σου, οι Ιχθύες, όπως είναι η αγάπη, η ψυχική ικανοποίηση ή η εσωτερική γαλήνη θα είσαι επικριτικός, νευρικός, θα γίνεσαι αντιπαθής, ακόμα και σε σένα τον ίδιο και θα υποφέρεις από άγχος.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Σκοπός της ζωής σου είναι, αξιοποιώντας τις δυνατότητες σου, να βάλεις το δικό σου λιθαράκι για να αφήσεις τον κόσμο καλύτερο. Εξασκώντας το σώμα σου, θα δυναμώνεις το πνεύμα σου, την υπ' αριθμόν ένα ξεχωριστή ικανότητα που σου έχει δοθεί για να εκπληρώσεις τον προορισμό σου. Δυναμώνοντας το πνεύμα σου θα δίνεις λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς σου, των σχέσεων και των ανθρώπων γύρω σου. Δίνοντας λύσεις που θα συντελούν στην καλή λειτουργία στο κάθε τι, θα εκπληρώνεις το γήινο σκοπό σου και την ψυχική σου εξέλιξη. Να θυμάσαι να είσαι σε αρμονία με όσα πρεσβεύει το αντίθετό σου ζώδιο, οι Ιχθύες. Να μετράς την πρόοδό σου στη ζωή με βάση τις ανθρώπινες ζωές που επηρεάζεις θετικά, να αγαπάς ό,τι κάνεις και να κάνεις ό,τι αγαπάς, μόνο έτσι η ψυχή σου δεν θα νιώθει κενή και κάθε μέρα θα τη ζεις στο έπακρό της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved