Η Μάνα Λέων δεν συμβιβάζεται με τίποτα... μέτριο

Πώς είναι σαν μαμά μια Λιονταρίνα;

Η Μάνα Λέων δεν συμβιβάζεται με τίποτα... μέτριο

Η μαμά Λέων

Η μάνα - αυτού Μεγαλειοτάτη. Αρχοντική, σίγουρη και με υπερβολική αυτοπεποίθηση απαιτεί το σεβασμό του παιδιού. Το καλύτερό της είναι να έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ώστε να μπορεί να προσφέρει στο πριγκιπόπουλό της τα πάντα. Τα καλύτερα ρούχα, τα καλύτερα παπούτσια, τα καλύτερα φαγητά, τα καλύτερα σχολεία. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα μέτριο, όταν έχει να κάνει με το παιδί της, ακόμα κι αν το ίδιο δυσανασχετεί γιατί κι αυτό με τη σειρά του οφείλει να είναι το καλύτερο. Είναι απ’ αυτές τις μανάδες που ντύνουν τα παιδιά τους με τα «καλά τους» για να τα πάνε σε παιδότοπους ή παιδικές χαρές και δεν θέλουν να κάνουν παρέες με άλλα παιδάκια κατώτερης κοινωνικής ή οικονομικής θέσης. Θα προστατέψει και θα υπερασπίσει το παιδί της με όλες τις δυνάμεις και δεν θα αφήσει τίποτα να περάσει στο ντούκου, γιατί θα είναι προσβολή και για την ίδια. Αν κάποιος βλάψει το μικρό, τότε θα ακούσει τον άγριο βρυχηθμό της.

Η φράση – κλειδί είναι: «Πως τολμάς να μου απευθύνεσαι με αυτό τον τρόπο;»

Μειονεκτήματα: Το παιδί γίνεται «ψωνάρα», μεγαλοπιάνεται και υπερκαταναλώνει. Αν δεν υπάρχει η οικονομική επιφάνεια νιώθει άβολα και στενοχωριέται.

Πλεονεκτήματα: Μαθαίνει να είναι επιλεκτικό και να εκτιμά τα καλά πράγματα, δεν παρασύρεται εύκολα και δεν μπλέκει με κακιές παρέες για να μη γίνει ρεζίλι.

Διαβάστε επίσης:

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι είδους κορίτσι είσαι!

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Λέων, όταν είναι σε σχέση

Οι 3 καλύτερες σύζυγοι του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved