Η ώρα της εκδίκησης: Με αυτό το δώρο θα βγάλεις από τα ρούχα του κάθε ζώδιο!

Φτάνει πια! Δεν χρειάζεται να τους μαυρίζετε ή να τους δέρνετε...

Η ώρα της εκδίκησης: Με αυτό το δώρο θα βγάλεις από τα ρούχα του κάθε ζώδιο!

Σας τη δίνει ο στριμμένος γείτονας σας; Δεν γουστάρετε τη φάτσα του περιπτερά; Θέλετε να διακόψετε μια για πάντα τις σχέσεις σας με την ανυπόφορη θεία Ζηνοβία; Νοιώθετε αγανάκτηση για τους πολιτικούς;

Η λύση είναι απλή. Μάθετε το ζώδιο τους και στείλτε τους ανάλογα με την περίπτωση σε όμορφη εορταστική συσκευασία κάποιο από τα δώρα που σας προτείνω. Τα περισσότερα είναι απλά και σε προσιτές τιμές. Και υπόσχομαι ότι με αυτό το ελάχιστο κόστος, η ρήξη θα είναι άμεση, οριστική και αμετάκλητη, χωρίς ενδοιασμούς και πισωγυρίσματα.

Κριός

Στον άντρα Κριό χαρίστε ιδιοχείρως με αγάπη μια ποδιά κουζίνας ή ένα σφουγγαρόπανο με την ένδειξη «στον αγαπημένο μου Φλούφλη » και είναι βέβαιο πως θα σας μισήσει. Αν μάλιστα προσφέρετε ταυτόχρονα στους άνδρες φίλους του σπέσιαλ προφυλακτικά και sex toys, τα αποτελέσματα θα είναι κάτι περισσότερο από ιδανικά. Αρκεί βέβαια να φοράτε το ειδικό προστατευτικό κράνος... Η ίδια συνταγή μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία και για τη γυναίκα Κριό: Τιμητικό ξεσκονόπανο σε εκείνην, αθλητικά, αλυσίδες και ρόπαλα του μπέιζμπολ στις φίλες της. Και φυσικά, εφόσον θα παρευρίσκονται και άλλοι μην παραλείψετε να αφήσετε τους Κριούς τελευταίους στο μοίρασμα των δώρων. Αν σκάσουν από την ανυπομονησία θα σας μείνουν και τα της οικοκυρικής.

Ταύρος

Στον Ταύρο, ανεξαρτήτως φύλου μπορείτε να στείλετε προσεκτικά πακεταρισμένο με τις πιο ευγενικές ευχές ένα σετάκι απλήρωτων λογαριασμών (του ηλεκτρικού, του τηλεφώνου η τα φουσκωμένα κοινόχρηστα-μέρες που είναι) η ένα test ΙQ συνοδεία ραδικιού. Ως εναλλακτική, προτείνονται οι διαδραστικές στρακαστρούκες που σκάνε μόλις αρχίσει να τραγουδάει και μια κονσέρβα με σκυλοτροφή. Το τελευταίο βέβαια εμπεριέχει και τον κίνδυνο μιας παταγώδους αποτυχίας του σχεδίου σας, αφού το αν θα αναρωτηθεί η όχι ότι δεν έχει σκύλο, παίζεται...

Δίδυμοι

Στη γυναίκα αλλά και τον άντρα Δίδυμο θα πρέπει να παραδώσετε το δώρο σας ιδιοχείρως, φορώντας πάντα τις ωτασπίδες ασφαλείας, όπως ο Περσέας την περικεφαλαία που τον έκανε αόρατο. Αφού τους εφαρμόσετε το φαρδύ logo-τσιρότο στο στόμα, μπορείτε να προχωρήσετε στην κίνηση-ματ: Δωρεάν διαμονή στο ψυχιατρείο «Τζέκιλ και Χάιντ», με μια λοβοτομή μπόνους.

Καρκίνος

Για τον άντρα Καρκίνο συνιστάται κάτι το αποτρόπαια κυνικό, όπως για παράδειγμα ένα γυναικείο εσώρουχο με το θριλερικό «Ξέρω που ήταν η μάνα σου χθες το βράδυ», ενώ για τη γυναίκα μια καλή λύση είναι να της επιστρέψετε με σεβασμό το αρκουδάκι που σας χάρισε προ δεκαετίας-πλην όμως ξεκοιλιασμένο αποκεφαλισμένο και ποδοπατημένο-με την συμβολική υπενθύμιση «Scream No 4». Αν δεν βρείτε κάτι τέτοιο τραβήξτε video με τις κακολογίες των συγγενών της ή τον μπαμπά να παινεύει την αδελφή της.

Λέων

Η λύση για τους Λέοντες είναι απλή και εντελώς ανέξοδη. Δεν έχετε παρά να τους επιστρέψετε το δώρο που σας έκαναν πέρυσι με την ένδειξη «απαράδεκτο».

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα συγκινηθούν ιδιαίτερα με ένα σετ αμπούλων βρώμας -δίκην αρώματος- ή ένα επιμελημένο στην κάθε του λεπτομέρεια εορταστικό καλάθι με κρέατα, λαχανικά και βέβαια αβγά σε προχωρημένη αποσύνθεση. Επίσης ένα χρησιμοποιημένο και άπλυτο ρινόμακτρο θα είχε θεαματικά αποτελέσματα. Το υπερσύγχρονο ρολόι που μόλις το ρυθμίσεις πάει αυτόματα δέκα λεπτά πίσω είναι μια πιο intellectuel αλλά σίγουρα και ακριβότερη επιλογή. Για τους διανοούμενους του ζωδίου προτείνω ανεπιφύλακτα ένα επίτιμο λεξικό στο οποίο θα έχετε ανακατώσει επίτηδες τις σελίδες του.

Ζυγός

Στην περίπτωση που έχετε να κάνετε με Ζυγούς το μόνο που χρειάζεται είναι να ψάξετε στα συρτάρια σας ή οπουδήποτε αλλού χρειαστεί, για εκείνες τις φωτογραφίες, όπου οι δυστυχείς γνωστοί σας έχουν τα χάλια τους. Αφού επιλέξετε τη χειρότερη, την μεγεθύνετε και την κορνιζάρετε όμορφα, τους την προσφέρετε δημόσια και αυτοπροσώπως, σπάζοντας πλάκα με το αμήχανο ευγενικό ύφος που θα πάρουν μόλις τη δουν. Στη γυναίκα Ζυγό ταιριάζουν επίσης απόλυτα μια «πειραγμένη» high tech ζυγαριά που «τσιμπάει» πάντα δύο κιλά παραπάνω ή ένας απλός παραμορφωτικός καθρέπτης που ακόμη κι αν είναι τσιλιβήθρα, τη δείχνει σαν τη χοντρή του Θησαυρού.

Σκορπιός

Στον άντρα Σκορπιό στείλτε με τις καλύτερες ευχές σας ένα ερωτικό γράμμα η ένα e-mail της καλής του στον υποτιθέμενο εραστή της. Το αυτό πράττετε και για τη γυναίκα Σκορπιό. Έχετε βγάλει όμως καλού-κακού ένα εισιτήριο με τη απογευματινή πτήση για την Αυστραλία.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι δύσκολη περίπτωση -ιδιαίτερα οι άντρες- γιατί ότι απεχθές και να τους δωρίσετε μπορεί να το πάρουν στην πλάκα η να αρχίσουν τις εξυπνάδες και να σας χαλάσουν το πάρτι. Εδώ λοιπόν χρειάζεται στρατηγική, ήτοι μια χοντροκομμένη φάρσα ανάλογη με αυτές που συνηθίζουν να κάνουν στους άλλους. Ένας αποπροσανατολιστικός ταξιδιωτικός οδηγός-χάρτης; Ένα βλαμμένο GPS; Κράτηση σε ανύπαρκτο ξενοδοχείο στην άκρη του πουθενά; Τρεις υποτιθέμενες καλλονές που αντικαθίστανται από ισάριθμους νταγλαράδες; Μια σβούρα που δεν έχει το «πάρτα όλα»; Διαλέξτε, αν και είμαι σίγουρος ότι αν θυμηθείτε τα θρυλικά κατορθώματα τους θα εμπνευστείτε πάραυτα.
Οι γυναίκες του ζωδίου είναι σαφώς πιο εύκολες και μπορείτε να καθαρίσετε στο άψε σβήσε με ένα εισιτήριο παραμονής στο Δημοτικό Γηροκομείο. Ανάλογα αποτελέσματα μπορεί να πετύχετε δωρίζοντας της μια fake η υπερχρεωμένη πιστωτική, απλά ενδέχεται να χάσετε το τρελό γλέντι στο πολυκατάστημα.

Αιγόκερως

Ο άντρας Αιγόκερως θα προσβληθεί ικανοποιητικά αν του δωρίσετε, συνοδεία πολλών εγκωμίων -τι καταπληκτικό που είναι, μοναδικό κλπ- οτιδήποτε προέρχεται από τους επαγγελματικούς ανταγωνιστές του.
Για τη γυναίκα Αιγόκερω απαιτείται περισσότερος κόπος, αν πραγματικά επιθυμείτε να μην σας ξαναδεί ποτέ. Θα πρέπει να κατασκευάσετε ένα αντίγραφο περιοδικού ποικίλης ύλης -από αυτά τα κουτσομπολίστικα, ξέρετε εσείς- με περιεχόμενα είτε τις πιο καυτές σελίδες από το προσωπικό της ημερολόγιο, είτε τις φωτό από εκείνο το μαγικό βράδυ όπου μεθυσμένη χόρευε ημίγυμνη πάνω στα τραπέζια και χούφτωνε τη φιλενάδα της. Η ταυτόχρονη παρουσία του προϊσταμένου της και η βινιέτα «Τρίτη έκδοση» θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θεωρούν τον εαυτό τους ξεχωριστό αλλά δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη προς ποια κατεύθυνση κι αυτό μπερδεύει κάπως τα πράγματα. Οι γυναίκες του ζωδίου παλαντζάρουν ανάμεσα στην εξωκοινοβουλευτική φεμινίστρια και την υστερική κατίνα, οπότε είναι καθαρά θέμα τύχης το που θα κάτσει η ζαριά. Θα ανταμειφθείτε με την οριστική διαγραφή σας από τη λίστα των φίλων της στο Facebook ή μήπως θα σας ευγνωμονεί αιώνια που της ανοίξατε τα μάτια και βρήκε επιτέλους τον εαυτό της; Ρισκάροντας θανάσιμα την επιτυχία του σχεδίου-εξολοθρευτή, θα πρέπει να της δωρίσετε ένα σετ από τρύπια κολάν, ξεχαρβαλωμένα μπικουτί και μια ρόμπα (ξεκούμπωτη) από το πανέρι. Στους άντρες που είναι εγωιστές και έχουν περί πολλού την υψηλή τους διανοητική στάθμη, εκτιμώ ότι μια ρέγκα καλοτυλιγμένη σε μια σελίδα με γραμμένες τις θεωρίες τους η ένα σώβρακο παλαιού τύπου με το σχέδιο μιας αναμμένης λάμπας στο επίμαχο σημείο θα είχε σπουδαία αποτελέσματα. Δοκιμάστε επίσης ένα video με τις πραγματικές απόψεις των φίλων του γι αυτόν.

Ιχθύες

Με τα Ψαράκια η κατάσταση είναι σχεδόν απελπιστική αφού ακόμη κι αν τους δωρίσετε μια σακούλα με σκουπίδια μπορεί να τα αποδεχτούν με μεγάλη ευχαρίστηση. Η μόνη λύση λοιπόν για να ξεκόψετε οριστικά μαζί τους είναι να ποντάρετε στη δεισιδαιμονία τους. Στείλτε τους επώνυμα μια κουκλίτσα με τη φωτογραφία τους στη θέση του κεφαλιού και διάφορα αιχμηρά αντικείμενα-όπως πρόκες, καρφίτσες, κατσαβίδια κλπ-καρφωμένα σε καίρια σημεία. Η υποσημείωση «τώρα σφάζω τον κόκορα» θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο σασπένς.

Η τελική λύση για όλα τα ζώδια

Αν παρ’ όλα αυτά δεν μείνατε ικανοποιημένοι από τις προτάσεις μου, υπάρχει και μια τελευταία -το έσχατο υπερόπλο- που καλύπτει όλα τα ζώδια. Αν θέλετε να σας μισήσει κάποιος πραγματικά κλείστε του ένα ραντεβού για συνεδρία με 6-7 αστρολόγους μαζί. Δεν θα χρειαστούν πάνω από πέντε λεπτά ενδελεχούς καρμικο-αστρικο-τροπικής ανάλυσης για να φορέσει οριστικά και αμετάκλητα το ζουρλομανδύα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved