Ποια τηλεοπτική σειρά σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Υπάρχει ένα serial για το κάθε ζώδιο και εμείς στο αποκαλύπτουμε

Ποια τηλεοπτική σειρά σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Ποια είναι η αγαπημένη σου σειρά; Μήπως είναι πολλές και δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις μία; Μήπως ψάχνεις να βρεις μια σειρά για να «κολλήσεις»; Τι θα έλεγες αν μάθαινες ότι υπάρχει μια σειρά για το κάθε ζώδιο; Ναι, είναι γεγονός και εμείς στην αποκαλύπτουμε!

«Game of Thrones» για τον Κριό

Το σενάριο του Game of Thrones «κρύβει» μέσα του το όνειρο του κάθε Κριού! Να κυριαρχήσει στους πάντες και τα πάντα. Δολοπλοκίες και μάχες μέχρι τελικής πτώσεως για τον θρόνο και την εξουσία. Ναι, Κριέ, έχεις ονειρευτεί πολλές φορές ότι μεταμορφώνεσαι στη... Μητέρα των Δράκων (τη Νταινέρυς Ταργκάρυεν η αλλιώς την αγαπημένη σου Καλίσι) και δεν είναι τυχαίο που το «GoT» είναι η σειρά σου!

astro1

Ταύροι και... κλασικά πράγματα

Στα Ταυράκια αρέσουν τα καλά και κλασικά πράγματα για αυτό και εμείς τους προτείνουμε να περάσουν το Καλοκαίρι παρακολουθώντας ξανά δύο σειρές με εγγυημένη επιτυχία, οι οποίες που έχουν μείνει στην καρδιά όλων μας! Το «Είσαι το Ταίρι μου» και το «Law & Order»!

astro12

«Gilmore Girls» για τους Διδύμους

«Gilmore Girls». Αυτή είναι η σειρά που αξίζει να δεις Δίδυμε και αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τρέξε να τη βρεις. Δράμα, ίντριγκα και μακροσκελείς διάλογοι. Θα σου αρέσει και θα έχεις και τη δυνατότητα να κάνεις και όλες τις δουλειές του σπιτιού καθώς περιμένεις τη Λορελάι Γκίλμορ να σταματήσει να μιλά!

astro2

Διάβασε επίσης: Game Of Thrones: Τι ζώδιο είναι οι βασικοί χαρακτήρες της πετυχημένης σειράς;

«Grey’s Anatomy» για τον Καρκίνο!

Σειρά αγαπημένη που σίγουρα θα λατρέψουν τα Καρκινάκια αφού θα «αγγίξει» από το πρώτο κιόλας επεισόδιο την ευαίσθητη πλευρά τους. Ναι, στο «Grey’s Anatomy» θα δεις ανθρώπους που νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους να δίνουν μέρα και νύχτα «μάχη» για να τον κρατήσουν στη ζωή. Το ίδιο ακριβώς θα έκανες κι εσύ, ευαίσθητε και προστατευτικέ Καρκίνε!

astro3

Λιονταράκι μήπως να κάνεις ένα flashback;

Καλοκαιράκι και ένα ελληνικότατο flashback είναι ό,τι πρέπει για τα Λιοντάρια που δεν «τρελαίνονται» για τις νέες, ξένες σειρές που όλοι οι φίλοι τους παρακολουθούν μετά μανίας. Σου προτείνουμε να δεις ξανά σε επανάληψη όλα τα επεισόδια από τη ρομαντική κωμωδία «Δύο Ξένοι». Ο έρωτας και η κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μαρκορά και Μαρίνα Κουντουράτου, θα σε ιντριγκάρει... ξανά.

astro5

Μια «Modern Family» για τον Παρθένο

Είτε την παρακολουθήσεις στην αμερικανική version, είτε στην ελληνική, η σειρά «Modern Family» ή αλλιώς «Μοντέρνα Οικογένεια» θα σου αρέσει γιατί θα ταυτιστείς άμεσα με τους πολύπλοκους, αστείους και ακούραστους χαρακτήρες της. Όπως και εκείνοι, έτσι κι εσύ τρέχεις όλη μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη, ακόμη και δεν καταφέρνεις να είσαι σε όλα τέλειος.

astro6

Διάβασε επίσης: Ελληνικές ταινίες για κάθε ζώδιο!

Ζυγέ, τι λες; Is Orange the New Black;

Ζυγέ, δες το «Orange Is the New Black» και θα μας θυμηθείς. Είσαι κοινωνικός, αλλά δεν λες ποτέ όχι στο άραγμα στο σπίτι για μια καλή σειρά. Επειδή είσαι και ρομαντικός και λατρεύεις να βλέπεις χαρακτήρες αληθινούς στην οθόνη σου, αξίζει να παρακολουθήσεις το «Orange Is the New Black», μια ιστορία ανατρεπτική που θα σε συγκινήσει γιατί το βασικό της θέμα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.

astro7

«Making A Murderer» για τον Σκορπιό

Όχι, δεν υπονοούμε κάτι για εσένα, αλλά το «Making A Murderer» είναι μια σειρά που πρέπει να δεις εδώ και τώρα! Το μυστήριο θα σε συναρπάσει και θα ζορίσεις πολύ το μυαλό σου για να βρεις την αλήθεια, προτού ολοκληρωθεί η σειρά.

astro4

«Sherlock» για τους Τοξότες

Αυτό το Καλοκαίρι αξίζει να παρακολουθήσεις το «Ρετιρέ». Ναι, πλάκα σου κάνουμε. Ξέρουμε ότι το έχεις δει αμέτρητες φορές! Η ιδανική σειρά για τον Τοξότη είναι -φυσικά- το «Sherlock»! Ταξίδια, εξερεύνηση, περιπέτεια και μυστήριο. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή ένας Τοξότης για να νιώθει γεμάτος!

astro8

**Θέλεις να μάθεις τα ζώδια από την καλή κι... από την ανάποδη; Πάτησε εδώ!**

Αιγόκερε, «House of Cards»

Είσαι ένα άτομο καριέρας, φιλόδοξο και θέλεις να κατακτήσεις ιεραρχικά στην κορυφή. Θα γινόσουν όμως ένας Frank Underwood, αδίστακτος, σκληρός και με μανία για την εξουσία; Αιγόκερέ μου, δες το «House of Cards» και αναρωτήσου...

astro11

Υδροχόε, μη χάσεις το «Pretty Little Liars»

Ποια σειρά ταιριάζει στον «επαναστάτη» και δυναμικό Υδροχόο; Μα φυσικά, μια σειρά με πολύ μυστήριο και... ίντριγκα, με χαρακτήρες δυναμικούς και ανεξάρτητους που ξέρουν πώς να λύνουν μόνοι τους τα προβλήματά τους. Δες το «Pretty Little Liars» και θα καταλάβεις!

astro10

Παπακαλιάτης για τους ρομαντικούς Ιχθύς

Ευαίσθητο και ρομαντικό μου Ψαράκι, τι θα έλεγες να δεις μια σειρά από τα παλιά που φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη; Δες το «Να με προσέχεις» και δεν θα χάσεις. Το πάθος, το μυστήριο, η ένταση θα σε συνεπάρουν ξανά και ίσως σου φύγει ένα δάκρυ.

astro9
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved