Νευράκια-τσαταλάκια: Τα ζώδια που θα είναι στην τσίτα με τον Άρη στον Κριό

Θα τσακωθούν μέχρι και με τον αέρα που αναπνέουν

Άννα Ζαμάνη
Νευράκια-τσαταλάκια: Τα ζώδια που θα είναι στην τσίτα με τον Άρη στον Κριό

Από τη μια ο Άρης δίνει ενέργεια στα ζώδια, αυξάνει την δράση, αλλά και τις σεξουαλικές ορμές, όμως από την άλλη, φέρνει και νεύρα, εντάσεις και καβγάδες. Τα ζώδια που θα την "ακούσουν" λίγο με τον Άρη στον Κριό είναι οι Κριοί (πάνω τους θα είναι άλλωστε), οι Ζυγοί, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού. Ο Κριός λοιπόν είναι που είναι νευρικός, απότομος, παρορμητικός, εγωιστής και καβγατζής, θα γίνει ακόμα πιο ευέξαπτος και δεν θα σηκώνει κουβέντα. Θα είναι μέσα στα νεύρα, δεν θα ξέρει τι του φταίει και θα έχει ξεσπάσματα.

Ο απέναντί του, ο Ζυγός, θα "σφαχτεί" με το ταίρι του. Θα υπάρχουν εντάσεις στη σχέση του και στην χειρότερη, αν το παρατραβήξει, παίζει και να χωρίσει. Ο Σκορπιός, θα έχει τον Άρη στον 6ο οίκο του και κινδυνεύει να τσακωθεί άσχημα με συναδέλφους του. Θα βγάλει νεύρα στη δουλειά του και θα τα κάνει όλα άνω κάτω.

Ο Υδροχόος από την άλλη θα έχει τον Άρη στον 3ο οίκο του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα τσακωθεί με συγγενείς, με γείτονες, με όποιον επικοινωνεί τέλος πάντων, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα αρπαχτεί και με άλλους οδηγούς στο δρόμο.

*Η φωτογραφία είναι προϊόν AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved