Τα δύο πιο ρομαντικά ζωδιακά ζευγάρια

Ποιοι είναι οι πιο ρομαντικοί ζωδιακοί συνδυασμοί;

Έμμα Ριζοπούλου
Τα δύο πιο ρομαντικά ζωδιακά ζευγάρια

Αν είσαι λάτρης του ρομαντισμού και της αγάπης και ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, σου έχουμε βρει το ταίρι σου, για να ζήσεις λίγο από την μαγεία ενός όμορφου έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα ζωδιακά ζευγάρια. Ο λόγος είναι πως ο Καρκίνος ψάχνει κάποιο σταθερό άτομο για να νίωσει ασφάλεια, κάποιο που μπορεί να αισθανθεί όσα αισθάνεται εκείνος και να τα εκτιμήσει, όχι να τα εκμεταλλευτεί. Ο Σκορπιός, από την άλλη, ψάχνει συναισθηματική αφοσίωση και εμπιστοσύνη για να εκδηλωθεί και να δοθεί ολοκληρωτικά κι ο Καρκίνος του το παρέχει. Ως ζώδια του νερού, τους αρέσει να εκφράζουν την αγάπη τους σχεδόν αναγεννησιακά, θα έλεγε κανείς. Λουλούδια, περίπατοι, απαγορευμένα ή ''κρυφά'' φιλιά, όταν δεν κοιτάει κανείς. Είναι οι δυο τους μακριά από όλον τον κόσμο και ο έρωτάς τους είναι η προτεραιότητά τους!

ΛΕΩΝ-ΖΥΓΟΣ

Άλλο ένα ζωδιακό ζευγάρι που επιζητά τα ίδια πράγματα. Ένας Ζυγός θέλει δίπλα του κάποιον ''γερό'' και ''στιβαρό'', ως πιο ''αέρινο '' και ντελικάτο'' ζώδιο, αλλά όχι μπρουτάλ και άχαρο. Ο Λέοντας θέλει δίπλα του κάποιον που να μπορεί να τον ''σηκώνει'' κι εκείνος να δείχνει όλη του την αγάπη, παρέχοντας και προστατεύοντας το άτομο που έχει δίπλα του, βγάζοντας τη μεγάλη του καρδιά και την συναισθηματική γενναιοδωρία του. Μιλάμε για δύο ζώδια με prestige και image, άρα μιλάμε για ρομαντικά δείπνα σε εστιατόρια ή σε πολυτελείς σουίτες, ακριβά δώρα, διακοπές, έναν έρωτα που έχει κάτι από παραμύθι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved