Κριός: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Οι καλύτερες και οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του  

Έμμα Ριζοπούλου
Κριός: Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Όταν τα πρώτα μέλια τελειώσουν, σε μια σχέση, ως γνωστόν, μένει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, πάνω στα οποία θα χτιστεί ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο άτομα, που θα αξίζει και θα αντέξει στο χρόνο. Ωστόσο, η ζωή μας διδάσκει ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος και χρειάζεται συμβιβαστικό πνεύμα για να ανεχτείς και τα στραβά του άλλου ατόμου. Γιατί, σίγουρα θα το λατρεύουμε για κάτι, κάτι άλλο όμως θα μας σπάει τα νεύρα.

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του καλού σου, αν ανήκει στο ζώδιο του Κριού:

Τον λατρεύεις

Οι Κριοί μπορούν να φέρουν σε μια σχέση πολύ ενθουσιασμό και χαρά. Δεν είναι ποτέ βαρετοί και εμπνέουν τη σύντροφό τους να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό. Είναι υπερβολικά αξιόπιστα και υποστηρικτικά άτομα, θα τα βάλουν με Θεούς και δαίμονες, αν κάποιος πειράξει την καλή τους, ενώ η ειλικρίνειά τους είναι αυτή που τους κάνει αυθεντικούς και αξιόπιστους.

Τον μισείς

Είναι δύσκολο να κάνεις έναν Κριό να καθίσει ακίνητος έστω και για λίγο και η παρουσία του στο χώρο μπορεί να αποδειχθεί εξαντλητική. Οι Κριοί έχουν έντονα ξεσπάσματα, αν τα πράγματα δεν γίνουν με το δικό τους τρόπο ή ρυθμό και επειδή το να κερδίζουν είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς, γίνονται πολύ κακοί, ότανχάνουν ή νευριάζουν. Μπορεί να πουν ή να κάνουν πράγματα στην τρέλα τους απάνω, που, μετά ενδεχομένως να μετανιώσουν, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved