Τα ζώδια που εθελοτυφλούν στον έρωτα

Το καθένα για διαφορετικό λόγο

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που εθελοτυφλούν στον έρωτα

Αν βρίσκεις στοιχεία ταύτισης με κάποια από αυτά, ψάξε να δεις την Σελήνη, τον ωροσκόπο, αλλά κυρίως την Αφροδίτη σου (αν είσαι γυναίκα) και τον Άρη σου (αν είσαι άντρας)

Ιχθύς- Καρκίνος

Θέλουν τόσο πολύ να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκαν και αγάπησαν είναι το απόλυτο και το τέλειο ταίρι, που δεν το κουνάνε ρούπι. Κι όταν κάτι δεν πάει καλά και εξακολουθεί να μην πηγαίνει, αυτοί οι δυο, χώνουν το κεφάλι στην άμμο για μην βλέπουν τα απανωτά λάθη του άλλου και βάζουν μπροστά την μηχανή του μαζοχισμού! Άκου και αυτό τώρα: πιο εύκολα αυτά τα δυο ζώδια θα ξεκολλήσουν εν τέλει, όταν πληγωθούν πολύ συναισθηματικά, παρά το παρακάτω ζευγάρι!

Αιγόκερως -Λέων

Μια κατηγορία και οι δυο. Θέλουν το απόλυτο στον έρωτα και την αγάπη, τα πάντα όλα και δυστυχώς, όταν γνωρίσουν ένα άτομο που θα τους γοητεύσει, δένονται, θεωρούν ότι μπορούν να ρίξουν άγκυρα και έτσι πιάνονται συχνά κότσοι! Αρχίζουν μετά από λίγο να βλέπουν να σημάδια ότι κάτι δεν δένει, κάτι δεν τους πάει καλά, αλλά κάνουν για αρκετό καιρό ότι δεν βλέπουν. Μην σκας: ο Αιγόκερως σηκώνει τα πανιά πρώτος, διαλύει τα μάγια του έρωτα και χωρίζει και στο τέλος, ο Λέοντας. Να ξέρεις ότι ο Λέοντας, απογοητεύεται, αλλά μέεεεεενει! Αχ αυτή η σταθερότητα του!

Ζυγός

Θέλει τον έρωτα για τον έρωτα. Το ξέρεις ότι όσο γοητευτικός είναι ο Ζυγός κι όσο εύκολα σε ρίχνει, το ίδιο εύκολα την πατάει κι ο ίδιος; Κάπως έτσι, καταλήγει να θέλει περισσότερα και να συμβιβάζεται –προσωρινά- με λιγότερα! Ευτυχώς, γρήγορα ερωτεύ…εεεε. Ξυπνάει και προχωράει τη ζωή του με άλλο ταίρι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved