Αυτοί είναι οι τρεις «κάφροι» του ζωδιακού

Αν τύχει και ενωθούν... βοήθειά μας

Έμμα Ριζοπούλου
Αυτοί είναι οι τρεις «κάφροι» του ζωδιακού

Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν το λέμε προσβλητικά. Ίσως τα τρία παρακάτω ζώδια λόγω εξωστρέφειας, ή ότι είναι ακομπλεξάριστα ή ότι τυγχάνει να μιλάνε πριν σκεφτούν, συνήθως θεωρούνται κάφροι, είτε είναι άντρες είτε γυναίκες.

Για τον λόγο ότι ταιριάζουν μεταξύ τους, πολλές φορές μπορεί να τα πετύχεις ως ζευγάρια (Κριός-Τοξότης ή Δίδυμος-Κριός και ούτω καθεξής) ή και τα τρία μαζί σε μια παρέα. Μεταξύ τους δεν έχουν κανένα θέμα (υπάρχει κατανόηση), συνήθως οι άλλοι το έχουν...

Αν τύχει και βρεθείς ποτέ σε μια παρέα λοιπόν και συναντήσεις κάποιο από τα παρακάτω ζώδια σου ευχόμαστε δύναμη και υπομονή. Αν είναι παραπάνω από ένα και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα... απλά, φύγε τρέχοντας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός λόγω της δυναμικής που τον διακατέχει είναι αυτός που θα στα πει όλα μες τη μούρη. Αν τολμήσεις να παρεξηγηθείς, θα σου βγει στην επίθεση και θα σου κάνει κήρυγμα για το πόσο μυγιάγγιχτος είσαι, επικαλούμενος την ειλικρίνειά του ως δικαιολογία. ''Δεν φταίω εγώ, την αλήθεια είπα''.

Βέβαια, αν του κάνεις το ίδιο, πιθανότατα να παρεξηγηθεί χειρότερα από σένα και να κάτσει στη γωνιά του. Ο Κριός όμως επειδή είναι μόνιμα σε mood Δημοτικού, θα πεισμώσει και θα του περάσει και την επόμενη φορά θα το θυμάται και ίσως είναι πιο μαζεμένος. Ο Κριός συνήθως παρασύρεται από τα άλλα δυο ζώδια και χάνει τον έλεγχο, αλλά αν είναι μόνος του, είναι πιο συγκρατημένος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εδώ μιλάμε για τον αρχηγό της παρέας αυτής. Ο Δίδυμος λέει πολλά αλλά ο τρόπος που τα λέει θεωρείς ότι κάνει πλάκα και δεν τα εννοεί. Λάθος! Ο Δίδυμος έχει την προστασία της φήμης του ίσως πιο εξωστρεφές ζωδίου που υπάρχει. ''Έλα μωρέ μη δίνεις σημασία με ξέρεις έτσι μιλάω, χαχαχα, μην με παρεξηγείς''. Ένας Δίδυμος είναι ευχάριστος και κοινωνικός, αρκεί να μην σε αντιπαθήσει ή αντιληφτεί ότι ενοχλείσαι εύκολα.

Αν ένας Δίδυμος σε έχει βάλει στο μάτι, θα κάνει τα πάντα για νιώσεις άβολα και δεν του καίγεται καρφί, ακόμα και αν σηκωθείς και φύγεις κλαίγοντας. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα το κάνει εριστικά και εγωιστικά σαν τον Κριό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μοιάζει αρκετά με τον Κριό, αλλά και με τον Δίδυμο. Έχει την εξωστρέφεια ενός Κριού, δηλαδή να στα λέει μες τη μούρη και να γελάει με τις αντιδράσεις σου, αλλά επίσης δεν τον ενδιαφέρει, σαν τον Δίδυμο, αν εσύ παρεξηγηθείς ή θυμώσεις. O Τοξότης είναι αυτός που λέει τις περισσότερες χοντράδες μιας και μιλάει αφιλτράριστα.

Ακόμα και να θες να τον βάλεις στη θέση του, είναι αυτός που απλά θα σε κοιτάει και θα γελάει με την απορία στο βλέμμα ''Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου'' κάνοντάς σε έξαλλο/η.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved