Υπάρχει λόγος που ο Υδροχόος σου «κάθεται στο λαιμό»

Μισείς τον Υδροχόο και θα σου πω και το γιατί!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Υπάρχει λόγος που ο Υδροχόος σου «κάθεται στο λαιμό»

Οκ, μπορεί να μιλάω καθ’ υπερβολή, αλλά ξέρω ότι σε κάποιους από εμάς, ο Υδροχόος, μας πέφτει κομμάτι βαρύς. Θα σου εξηγήσω αμέσως το γιατί!

  • Μισείς τον Υδροχόο γιατί λέει άνετα «όχι» εκεί που εσύ νιώθεις υποχρεωμένος να λες «ναι». Μεγάλη μαγκιά το να μπορείς να λες «όχι» χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα άλλο, παρά μονάχα τη δική σου θέληση.
  • Μισείς τον Υδροχόο, γιατί ενώ τα «όχι» και το «χ€στηκα που σου χαλάω τα χατίρια», πέφτουν βροχή, κανένας γύρω σου –εκτός από εσένα, βρε κομπλέξα- δεν τον μισεί. Αντιθέτως, τον σέβονται και τον υπολογίζουν
  • Μισείς τον Υδροχόο, γιατί είναι από τα ελάχιστα αυθεντικά πλάσματα που κυκλοφορούν εκεί έξω. Αυθεντικός σε όλα του, γνήσιος στην ψυχή και ελεύθερος στο πνεύμα. Η δε καρδιά του, καθαρή και γεμάτη αγάπη.
  • Μισείς τον Υδροχόο γιατί δεν φοβάται να εκτεθεί, ακόμα και με τρόπο που τον εκθέτει στην γελοιοποίηση από μέρους των άλλων. Γνωρίζει ότι είναι παράξενος, ξέρει ότι δεν κολλάει στο πλήθος, χαίρεται που είναι μονάδα ξεχωριστή και δεν μασάει μια. Υδροχόος, εναντίον όλων! Και τι έγινε;
  • Μισείς τον Υδροχόο, επειδή μπορεί να παραμείνει αλώβητος συναισθηματικά, λειτουργώντας είτε με τη λογική, είτε με απόσπαση. Διαθέτει μοναδικό τρόπο σκέψης και είτε μας αρέσει, είτε όχι, διαθέτει και την ικανότητα να απομακρύνεται από τα πράγματα, τους ανθρώπους και τα συναισθήματα, βλέποντας από μακριά την μεγάλη εικόνα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved