Γιατί δεν έχεις κάνει σχέση ακόμα; Πόσο φταίει το ζώδιο και ο χαρακτήρας σου;

Με πολύ χιούμορ (με τι άλλο άλλωστε θα μπορούσα να περιγράψω την διαταραχούλα σου στον έρωτα;), σου λέω γιατί δεν έχεις κάνει ακόμα σχέση!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Γιατί δεν έχεις κάνει σχέση ακόμα; Πόσο φταίει το ζώδιο και ο χαρακτήρας σου;

Ας ξεκινήσουμε!

ΚΡΙΟΣ: Σε σχέση δεν είσαι, όχι για να κάνεναν άλλον λόγο, αλλά γιατί δεν ΘΕΛΕΙΣ! Βρε, άσε τώρα που πουλάς παραμύθι, ότι καίγεσαι να κάνεις, αλλά δεν βρίσκεις! Βρίσκεις, αλλά πριν τελειώσει καν το φλερτάρισμα, έχεις ήδη βάλει τα αβγά σου σε άλλο καλάθι (σκέφτεσαι… άλλα) και την κάνεις με ελαφρά γιατί τελείωσε το παιχνίδι και βαρέθηκες!

ΤΑΥΡΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ: Το δίδυμο της συμφοράς. Ο ένας δεν καταλαβαίνει πότε τον φλερτάρουν και ο άλλος κουβαλάει πολλά τραύματα που δεν του επιτρέπουν να δει πέρα από την μύτη του. Και οι δυο μαζί, κουμπώνονται και κλείνονται στον εαυτό τους, προτιμώντας τις γάτες τους, πίτσα και ταινία. Αυτά και δεν σηκώνω αντίρρηση πάνω στο θέμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν με το καλό φτάσεις στο τέλος του α μπε μπα μπλομ κι έχεις καταλήξει σε άνθρωπο, ενημέρωσε εμένα και τα ΜΜΕ, για να το κάνουμε θέμα. Που όταν το τελειώνεις, το παίρνεις πάλι από την αρχή, δεν σου άρεσε εκεί που κατέληξε. Ανώμαλο! Ε, ανώμαλο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λίγο το ότι ψάχνεις ακόμα τον τύπο του/της πρώην σου, λίγο το ότι όλους και όλες τους συγκρίνεις με κάτι αόριστο τον εγκέφαλό σου, λίγο το ότι δεν λες να βγεις από το σπίτι και πας έξω να γνωρίσεις κανέναν Χριστιανό… Λέω εγώ, τώρα…

ΛΕΩΝ: Να το πω, ή θα φάω ξύλο; Θέλεις να κάνεις σχέση, αλλά δεν θέλεις με τον κάθε τυχόντα, αλλά επειδή το έχεις παραχ€σει το θέμα, θα καταλήξεις με ηλίθιο και θα γελάμε ομαδικώς…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γιατί ένας τέλειος άνθρωπος υπάρχει για εσένα και –μάντεψε τι!- είναι πιασμένος (όχι, καλέ! δεν εννοώ ότι έχει ρευματικά! Δεσμευμένος/η εννοώ ότι είναι!)

ΖΥΓΟΣ: Εσύ πάλι, ενώ ξέρεις τι θέλεις, συμβιβάζεσαι με ό,τι σου την πέσει γερά και δεν σου αφήνει περιθώρια. Καταλήγεις να χωρίζεις με χίλια ζόρια και μένεις μόνος σου. Να γιατί δεν κάνεις σχέση: επειδή κάνεις! (make it, make sense!)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το δίδυμο της συμφοράς. Δεν έχεις κάνει σχέση, γιατί αν κάνεις σχέση, μπορεί να χρειαστεί να εκτεθείς συναισθηματικά και να κάνεις βαβά. Α, βα βα βα βα βα…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να κάνεις σχέση και να βρεθείς να γίνεσαι ο κακός της υπόθεσης, δείχνοντας στον άλλο, όλα του λάθη; Τρελός είσαι; Μα όλα εσύ, πχια; Τσου και όχι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είσαι σε σχέση, γιατί σκέφτεσαι ότι πράγματα ίσως και να μην πάνε όπως τα θέλεις κι επειδή τα θέλεις με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο που να προσφέρει ό,τι θέλεις, αλλά και να μην σε περιορίζει εκεί που θέλεις (κουράζομαι και που τα γράφω όλα αυτά), τελικά αποφασίζεις να ρίξεις άκυρο προς όλες τις κατευθύνσεις και να ησυχάσεις…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved