Αυτά τα ζώδια σε θυμούνται όταν εσύ τα έχεις... ξεπεράσει

Μόλις δουν ότι προχώρησες τη ζωή σου, τότε κάνουν το comeback τους

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια σε θυμούνται όταν εσύ τα έχεις... ξεπεράσει

Χωρίσατε. Πόνεσες, έκλαψες, τον/την ξεπέρασες μετά από μεγάλη δυσκολία και μετά από αρκετό καιρό. Και εκεί που πας να φτιάξεις ξανά τη ζωή σου με έναν άλλο άνθρωπο, να βρεις την ευτυχία και την ηρεμία που είχες χάσει καιρό τώρα, ξαφνικά ο/η πρώην, επιστρέφει στην ζωή σου και ξεκινά να σου μιλάει, να σε πλησιάζει ή και να σε διεκδικεί. Κατά πάσα πιθανότητα, ανήκει σε ένα από τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω. Γιατί αυτά, έχουν την τάση αν επιστρέφουν σε πρώην τους όταν δουν ότι εκείνοι/ες τα ξεπέρασαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνει το comeback του σαν να μην τρέχει τίποτα! Όλα νερό κι αλάτι βρε παιδί μου. Ο Δίδυμος με ύφος χαλαρό, άνετο και… cool, θα προσπαθήσει να τρυπώσει ξανά στη ζωή σου και να σε διεκδικήσει. Μην απορήσεις γιατί. Γιατί έτσι θα σου πει. Και γιατί… απλά μπορεί. Δεν έχει και τόσες αναστολές και τον λες και λίγο ψυχρό. Δεν είναι συναισθηματικός τύπος και ξέρει πως ό,τι και να συμβεί στο τέλος αυτός θα πληγωθεί από λίγο έως και... καθόλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι πνεύμα αντιλογίας. Μέρα του λες; Νύχτα λέει αυτός. Σε θέλω του λες; Σε σιχαίνομαι απαντά αυτός. Σε ξεπέρασα του λες; Καψούρης ο Υδροχόος μετά… Να κόβει φλέβες και να σε παρακαλά να είστε ξανά μαζί και να κάνετε μια ακόμα προσπάθεια. Άκρη δεν θα βγάλεις, μην το ψάχνεις. Έτσι λειτουργεί γενικά στην ζωή του. Ό,τι του το αρνείσαι, το ζητά κολασμένα και παθιασμένα. Του το δίνεις; Το πετά στον κάδο των αχρήστων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γενικότερα στον κόσμο του. Μπορεί να αποφασίσει να μπει ξανά στην ζωή σου απλά και μόνο για να σου κάνει σπάσιμο και να σου χαλάσει την ευτυχία που έχεις τώρα. Είναι λίγο σαν τον Υδροχόο στο κομμάτι της αντίστροφης ψυχολογίας. Όταν σε έχει, δεν σε εκτιμά και όταν σε χάνει και σε βλέπει σε άλλη αγκαλιά, τότε καταλαβαίνει τι έχασε και πόσο του λείπεις κτλ. Επίσης μην το ψειρίζεις μαζί του γιατί άκρη δεν θα βγάλεις…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved