Γι' αυτά τα ζώδια, η περηφάνια τους είναι πιο ισχυρή από τα συναισθήματά τους

Δεν έχει σημασία πόσο σε αγαπούν ή πόσο κολλημένα είναι μαζί σου. Έτσι και τα πλήγωσες, δεν γυρίζουν να σου ρίξουν δεύτερη ματιά

Άννα Ζαμάνη
Γι' αυτά τα ζώδια, η περηφάνια τους είναι πιο ισχυρή από τα συναισθήματά τους

Μπορεί να σε σκέφτονται 24/7, να μην μπορούν να σε βγάλουν από το μυαλό τους, από την καρδιά τους και την ψυχή τους, ωστόσο να ξέρεις ότι έτσι και αποφασίσουν να σε βγάλουν από τη ζωή τους, δεν υπάρχει γυρισμός.

Δεν θα το συζητήσουν καν για μια επανασύνδεση ή για ένα πισωγύρισμα. Η περηφάνια τους είναι πάνω από τα όποια συναισθήματά τους. Αν τα πρόδωσες και έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου, τότε όσο κι αν σε αγαπούν, για εκείνα θα είσαι παρελθόν και μόνο παρελθόν. Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά κάτι μεταξύ σας.

Δύο είναι τα ζώδια που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Και δεν είναι άλλα από τον Αιγόκερω και τον Λέοντα. Ο μεν Αιγόκερως αν νιώσει προδομένος, ριγμένος ή εκτεθειμένος, «παγώνει» συναισθηματικά. Τελειώνουν όλα για εκείνον, δεν κοιτάζει ξανά πίσω, κόβει κάθε δεσμό με το παρελθόν του και δεν γυρίζει να ρίξει ποτέ δεύτερη ματιά. Όσο κι αν σε έχει ερωτευτεί, όσα συναισθήματα κι αν ένιωσε για σένα, η περηφάνια του πάντα θα υπερισχύει και θα προτιμήσει να βγάλει την καρδιά του και να την πατήσει κάτω, παρά να στην ξαναδώσει ή να ασχοληθεί και πάλι με την πάρτη σου.

Ο Λέοντας από την άλλη είναι τόσο περήφανος, τόσο εγωιστής και πεισματάρης που αν νιώσει πληγωμένος ή προδομένος, θα σε βάλει στη «μαύρη λίστα» και δεν θα ξαναβγείς ποτέ από αυτή. Δεν θα υπολογίσει ούτε συναισθήματα, ούτε έρωτες, ούτε καψούρες. Θα υποφέρει στα κρυφά, θα κλαίει όταν είναι μόνος του, θα «γλείφει» τις πληγές του μέχρι αυτές να γιάνουν, αλλά σε σένα δεν θα ξαναπεί ούτε καλημέρα. Δεν θα θέλει να ξέρει αν υπάρχεις, αν αναπνέεις ή αν τον αναζητάς και αν σου λείπει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved