Τέσσερα ζώδια που προγραμματίζουν με ακρίβεια κάθε τους κίνηση

Δεν λειτουργούν ποτέ αυθόρμητα και παρορμητικά

Άννα Ζαμάνη
Τέσσερα ζώδια που προγραμματίζουν με ακρίβεια κάθε τους κίνηση

Μερικοί άνθρωποι είναι από τη φύση τους αυθόρμητοι και παρορμητικοί και δεν σκέφτονται πολύ, πριν κάνουν κάποια πράγματα στη ζωή τους. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που αναλύουν το κάθε τι και σχεδιάζουν προσεκτικά κάθε βήμα τους. Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που προγραμματίζουν με ακρίβεια κάθε τους κίνηση και δεν ξεφεύγουν ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχουν μια σοφή φλέβα μέσα τους. Δεν εκφράζουν ποτέ ανοιχτά αυτά που χρειάζονται, ωστόσο χειραγωγούν τους άλλους για να κάνουν αυτό ακριβώς που θέλουν, παίζοντας μαζί τους «παιχνίδια τους μυαλού». Είναι τα άτομα που υπολογίζουν με πολλή μεγάλη προσοχή τις κινήσεις που «τους παίρνει» να κάνουν, προκειμένου να επιτύχουν τον εκάστοτε στόχο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συχνά είναι γνωστοί για τις φιλοδοξίες τους και την επιθυμία τους για καταξίωση, αλλά και την υπομονή τους. Κάθε κίνησή τους έχει συγκεκριμένο στόχο και παρά το ότι ο Αιγόκερως ανήκει στα παρορμητικά, σε οτιδήποτε αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα και καριέρας μόνο παρορμητικό δεν τον λες. Θα πάρει αποφάσεις και να προβεί σε ενέργειες που θα είναι οι καλύτερες και οι πιο χρήσιμες για αυτόν και μάλιστα σε βάθος χρόνου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο επικοινωνιακοί κι αν είναι οι Δίδυμοι, κατά βάθος δεν τους αρέσει καθόλου να εκθέτουν σε άλλα άτομα τους στόχους, τις επιθυμίες, αλλά και τα ατού τους. Μοιάζουν με τον ταλαντούχο διαγωνιζόμενο ή υποψήφιο που διεκδικεί κάποιο τίτλο ή βραβείο, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και δεν εκφράζει ανοιχτά τη φιλοδοξία του. Όμως, πριν οι άλλοι προλάβουν να συνειδητοποιήσουν καλά-καλά τι έχει συμβεί, ο Δίδυμος έχει ικανοποιήσει με διακριτικό τρόπο τα όνειρα και τον σκοπό του, ξεγελώντας τους πάντες γύρω του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τελευταίο ζώδιο της λίστας είναι η Παρθένος! Έτσι κι αλλιώς διακρίνεται για τον προγραμματισμό, την προνοητικότητα και το οργανωτικό της πνεύμα. Κατά βάθος, είναι πολύ φιλόδοξη, ανεξάρτητα από το low profile που κρατά και φυσικά δεν κινείται ποτέ στην τύχη. Θέλει να έχει τον έλεγχο, προσπαθεί να δει πιο μακριά, πέρα απ' το άμεσο μέλλον, έτσι ώστε να καταφέρει να ανελιχθεί και να πετύχει τους στόχους της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved