Τα ζώδια που μπορούν να φέρουν το χάος στη ζωή σου

Αυτά τα ζώδια μπορούν να δημιουργήσουν το χάος όπου πάνε, για διαφορετικούς λόγους το κάθε ένα!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που μπορούν να φέρουν το χάος στη ζωή σου

Κριός

Μα δεν είναι αυτονόητο ότι όταν μιλάμε για χάος, το Κριάρι θα βρισκόταν στην κορυφή της λίστας; Άντε τώρα να συγκρατήσεις την φωτιά που καίει τα πάντα στο διάβα της. Άντε να πεις σε Κριάρι να χαμηλώσει τόνους και να δαμάσει την ενέργειά του. Άντε να το πείσεις ότι αν δεν σκορπίσει το χάος γύρω του, τα πράγματα και θα γίνουν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Υδροχόος

Ο συνήθης ύποπτος που κυριολεκτικά και προκαλεί το χάος (οκ, ομολογώ ότι τις περισσότερες φορές το κάνει άθελα του) και νιώθει σαν το σπίτι του μέσα σε αυτό! Αν είναι να του προσάψω κάτι, αυτό είναι η αδιαφορία του να υπολογίσει τις συνέπειες για εμάς τους υπόλοιπους.

Λέων

Αν και δεν ισχυρίζομαι ότι το Λιοντάρι θριαμβεύει το ίδιο σε συνθήκες χάους, παρόλα αυτά, δεν διστάζει με την επιβολή της γνώμης του, να το δημιουργήσει. Αν εμείς οι υπόλοιποι τύχει να είμαστε μέρος του σχεδίου του και δεν κάνουμε ό,τι μας λέει όπως μας το λέει, το Λιοντάρι είναι ικανό να μας αποδιοργανώσει με τις φωνές του και την ενέργεια του που θα ξεχύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ιχθύς

Ναι, ναι και πάλι ναι. Ο Ιχθύς μπορεί να ηρεμήσει το χάος και να ξέρεις ότι είναι όμως και ο ίδιος, η προσωποποίηση του χάους. Κι αν δεν σου αρέσει η λέξη «χάος», σκέψου το αλλιώς: ο Ιχθύς όταν βαλθεί να κάνει του κεφαλιού του, θα πράξει χωρίς οργανωμένο σχέδιο, αλλά με τρόπο που βολεύει εκείνον. Οι υπόλοιποι, ας προσαρμοστούν γύρω από τις πραξεις του. Εεεεεεεετσι….

Τοξότης

Σε γενικές γραμμές δεν είναι φασαριόζος για το τίποτα. Όταν ο Τοξότης κινητοποιηθεί, συνήθως αποσκοπεί κάπου. Άθελα του όμως, μπορεί να αποδιοργανώσει τους υπόλοιπους γύρω του, προσπαθώντας να «βάλει μπροστά τις μηχανές». Άσε που δεν σταματάει όταν του μπει κάτι στο μυαλό του και μπορεί να γίνει αφόρητα πιεστικός.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved