Να τι κάνει ο Αιγόκερως και μπορεί να σε «στείλει αδιάβαστο»

Ένας Αιγόκερως μπορεί να κάνει κάτι από αυτά ή και όλα από τα παρακάτω πράγματα και να σου σπάσει τα νεύρα

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να τι κάνει ο Αιγόκερως και μπορεί να σε «στείλει αδιάβαστο»

Ή να σου σπάσει τον τσαμπουκά!

  • Είναι σπαστικά ξεκάθαρος με τα συναισθήματά του: αν μισεί, μισεί. Αν αγαπάει, αγαπάει. Αν περιμένεις κατανόηση ενώ δεν σε συμπαθεί, θα πεθάνεις με τον καημό.
  • Δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά του συναισθήματα (π.χ. χαρά ή αγάπη) με άνεση, διότι μια ντροπή, την έχει. Για την ακρίβεια, το λες και λαλακία στον εγκέφαλο, αλλά επειδή τον αγαπώ πολύ, θα σου πω ότι τρώει σκάλωμα, ενώ το συναίσθημα υπάρχει μέσα του. Ψάξε να το βρεις.
  • Κι ενώ είναι τύπος που δεν φοβάται τις αντιπαραθέσεις και δεν μασάει μια, ο Αιγόκερως, όταν νιώσει συναισθηματική (πρόσεξε τι είπα. Συναισθηματική απειλή), το βάζει στα πόδια. Πιο γρήγορος κι από την σκιά του ο τύπος!
  • Στέκεται σπαστικά πίσω από τις επιλογές που έχει κάνει, ακόμα και τις βλαμμένα λανθασμένες και ρούπι δεν κουνάει, διότι καλύτερα να ιδρώσει και να στριμωχτεί, παρά να παραδεχτεί ότι δεν διάλεξε να πει ή να κάνει ή να πάρει ό,τι καλύτερο υπάρχει. Α, δεν αντέχω, φεύγω…
  • Υποτιμάει πολλές φορές ανθρώπους ή καταστάσεις, γιατί πιστεύει ότι ο ίδιος είναι υπερ@αμάτος ή ότι «το χει», αλλά πρέπει να τον δεις πώς αντιδράει όταν καταλάβει ότι είχε κάνει λάθος εκτίμηση: panic! Πανικός και χαμός. Εκεί μπορεί να γίνει και πολύ κακός ο Αιγόκερως!
  • Τέλος, ο Αιγόκερως είναι μανούλα γλυκιά στο να δίνει εντολές, συμβουλές και διαταγές, αλλά μην τυχόν και αντιστρέψεις τους όρους, θα στραβώσει και θα σε θάψει ζωντανό!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved