Τα ζώδια που τα πάνε θαυμάσια με το χρήμα και αυτά που δεν το κατέχουν το σπορ

Κάποιοι ξέρουν από λεφτά, ενώ κάποιοι άλλοι είναι απλά... σκράπες στα οικονομικά

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που τα πάνε θαυμάσια με το χρήμα και αυτά που δεν το κατέχουν το σπορ

Καρκίνος

Ξέρει και παραξέρει από λεφτάκια, ξέρει και πώς να τα βγάζει και πώς να τα φυλάει και πώς να τα ξοδεύει σωστά και πως να τα αυγατίζει. Αν γνωρίζεις Καρκίνο που κάνει ακριβώς τα ανάποδα από αυτά, ψάξε μπας και δέχεται πολλή επιρροή από τα ζώδια που βρίσκονται στην αποκάτω λίστα. Το καλό με τον Καρκίνο είναι το χρήματα τα αγαπάει, αλλά τα βλέπει ως μέσο για να νιώθει ασφάλεια και δεν είναι τσίπης!

Αιγόκερως

Δέχομαι ότι αν υπάρχει κάποιος που ξέρει από χρήμα, είσαι εσύ. Εσύ πάλι, δέχεσαι ότι το χρήμα το βλέπεις ως μέσον για να αποκτήσεις δύναμη κι εξουσία και σεβασμό; Αν όχι, κακώς, και ψάξου εσωτερικά. Κατά τα άλλα, ξέρω ότι ξέρεις πως βγαίνει το χρήμα (το κόπο και τον κάματο) και είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για αυτό. Respect

Ταύρος

Μην ανοίξω το στόμα μου! Είσαι καλοδιαχειριστής, ξέρεις να μαζεύεις χρήμα, αλλά ξέρεις και να το ξοδεύεις σε… ωραία πράγματα. Μαγκιά σου! Αλλά βρε αδελφέ, όταν σε πιάνουν οι τσιγκουνιές σου, δεν παίζεσαι! Μπορεί να πάρεις Chanel για να ραντίσεις τα ραπανάκια και να μην δίνεις 2 ευρώ για να πάρεις τσίχλα, γιατί στο κάτω κάτω, το να μασάς μαϊντανό, κάνει καλό και στο πεπτικό σύστημα και στην φασολάδα!

Σκορπιός

Αν δεν έχεις όσα θεωρείς ότι χρειάζεσαι για να ζήσεις όπως θέλεις, παθαίνεις σοκ! Το χρήμα είναι πηγή ασφάλειας, απόδειξη ότι θα επιβιώσεις, θα μπορέσεις να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και αν σου εξασφαλίσει και εξουσία και δύναμη, ακόμα καλύτερα! Ε, για αυτό το λόγο κι όταν βρίσκεις τρόπο να το πιάσεις στα χεράκια σου, το χειρίζεσαι με εξαιρετικό τρόπο. Πρόσεξε όμως γιατί αν έχεις κάποιο από τα παρακάτω ζώδια στον χάρτη σου… τρύπιες τσέπες θα έχεις!

Πάνε τα λεφτάκια μου και δεν ξέρω πότε περάσαν από τα χεράκια μου!

Λέων

Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου, για να δω αν την καρδιά μου ή το χρήμα αγαπάαααααας! Έτσι κάπως πηγαίνει το τραγούδι κι έτσι αρμενίζεις κι εσύ με το χρήμα. Ωραίο να το έχουμε και να το απολαμβάνουμε, ωραίο και να το ξοδεύουμε και αύριο μέρα είναι, βλέπουμε τι θα κάνουμε. Μεταξύ μας, ψιλοζηλεύω την στάση σου και μακάρι να είχα το ψυχικό κουράγιο να φερθώ κι εγώ έτσι…

Τοξότης

Μια χαρά σχέση έχει με τα χρήματα, απλώς, μπαίνουν στα χέρια του κι εξαφανίζονται σε κλάσματα (εκτός κι αν έχει τσιμπήσει πλανήτες από Σκορπιό ή Αιγόκερω). Γιατί εξαφανίζονται; Μα γιατί το χρήμα είναι ενέργεια κι η ενέργεια πρέπει να ρέει! Σιγά μην κρατήσει για αύριο, αυτό που μπορεί να ξοδέψει σήμερα! (βρες Τοξότη για φίλο, ή να τον/την παντρευτείς!)

Ζυγός

Ερχόμαστε στο δια ταύτα: να βάλεις μαζί Λέοντα και Ζυγό ή Ζυγό με Τοξότη, να βγουν βόλτα στα μαγαζιά, να χαρούν οι μαγαζάτορες και να κλαίνε οι τσέπες τους! Να δει Ζυγός κάτι που του/της γυαλίζει στο μάτι και να μην το «χτυπήσει»; Are you crazy? Με την μια του έχει ρίξει μπαμ κατακούτελα και πάμε για άλλα! Αυτάααααα!

Κριός

Μην απορείς που όλη η Φωτιά παρελαύνει σε αυτό το άρθρο. Πολύ απλά, η Φωτιά δεν μετράει το χρήμα ως πηγή εξουσίας ή ασφάλειας, αλλά ως μέσον για να περάσει όμορφα τη ζωή της (και μεταξύ μας, έχει τα δίκια της). Ο Κριός δεν θα αποθηκεύσει χρήματα, αλλά απεναντίας, θα κάνει τις πιο πετυχημένες-αποτυχημένες αυθόρμητες αγορές που υπάρχουν!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved