Ο ανάδρομος Ερμής σε περιμένει και θα σου δώσει ένα φιλί πριν αλλάξει ο χρόνος

Ο Ερμής από τις 12/12 είναι σε στάση (διαμαρτυρίας) και στις 14/12 (ωριμάζει) και γίνεται ανάδρομος. 

Σοφία Ανδρικοπούλου
Ο ανάδρομος Ερμής σε περιμένει και θα σου δώσει ένα φιλί πριν αλλάξει ο χρόνος

Στον Αιγόκερω. Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2024, θα έχει φτάσει πια στον Τοξότη, αλλά ούτε κι αυτό μας σώζει. Είπα απλά να το αναφέρω.

Εν μέσω γιορτών λοιπόν κι ενώ θα αποφασίζεις τι δώρα να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ανασκουμπώσου, διότι και αυτά που σκέφτεσαι μπορεί να σου βγουν άκυρα (π.χ. τους τα αγόρασε κάποιος άλλος ή άλλαξαν γνώμη) και το να τα βρεις, μπορεί να αποδειχτεί Οδύσσεια του Διαστήματος!

Τι άλλο να προσέξεις; Αν είσαι Κριός, να δεις τι παίζει στην δουλεία και με κάποια πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν κοινωνικά, αλλά θα σου βγουν άκυρα. Αν είσαι Ταύρος, πρόσεξε, γιατί τρίτα άτομα θα σου «ρουφήξουν» χρήματα που δεν περίμενες ότι… όφειλες! Αν είσαι Δίδυμος, κόψε τα πολλά λόγια στην δουλειά και πρόσεξε μην αρπαχτείς με το ταίρι σου.

Καρκίνε κι εσύ με το ταίρι σου θα πας να αρπαχτείς, ενώ στην συνέχεια, θα την δεις αλλιώς και θα πλακωθείς στην δουλειά (καλέ με τους άλλους εννοώ). Λιοντάρι, μην πάρεις όρκο για τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, κράτησε μια πισινή. Παρθένε, κάποιες δουλείες που έχεις να κάνεις το σπιτάκι σου, θα πάνε πίσω, ενώ αν έχεις παιδάκια, ετοιμάσου να ακούσεις κουλά.

Ζυγέ, το σπιτάκι σου, την οικογένεια σου και τα μάτια σου! Αυτό που σου λέω. Όλο και κάτι θα σου έρθει ανάποδα και θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνεις! Σκορπιέ, κάτι παίζει με τα έξοδά σου, κάτι τρέχει με τα αδέλφια σου. Με τα τελευταία, κοίτα να μην παρεξηγηθείτε και όσον αφορά τα χρήματα, πρόσεξε μην βρεις τρύπιες τις τσέπες σου!

Τοξότη και Αιγόκερε, ο ανάδρομος επηρεάζει άμεσα τα ζώδιά σας. Ξεκινάει να περπατάει προς τα πίσω από τον Αιγόκερω, για να καταλήξει στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη. Και οι δυο, θα νιώθετε ότι μπήκατε στο κλουβί με τις τρελές και γυρεύετε επειγόντως την έξοδο. Δυστυχώς, πολλά ευτράπελα θα σας τύχουν, πολλές αστοχίες επικοινωνιακές θα σας στοιχήσουν την ηρεμία του μυαλού σας και αν ως τώρα δεν έχει ιδρώσει το αφτάκι σας, ένα θα σας πω: και οι δυο, θα κάνετε λάθη, τα οποία θα πρέπει με το Νέο Έτος, να στρωθείτε να τα διορθώσετε. Φταίτε-δεν φταίτε!

Υδροχόοι και Ιχθύς, τις φιλίες και τα μάτια σας. Φίλοι καλοί και φίλοι δήθεν, θα γίνουν ένα χαρμάνι και θα κληθείτε να αποφασίσετε ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι. Υδροχόοι, αν σας πιάσει καμία μελαγχολία, μην τρομάξετε: οι ανάδρομες σκέψεις στο κεφάλι σας, είναι. Όπως ήρθαν, θα φύγουν. Ιχθύς, λίγη προσοχή και στα άτομα του περιβάλλοντος του γραφείου σας. Οχιές κυκλοφορούν πολλές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved