Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω τον εθισμό σου

Μια... αποτιξίνωση την έχεις ανάγκη

Άννα Ζαμάνη
Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω τον εθισμό σου

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Λίγο ή πολύ, όλοι μας έχουμε έναν εθισμό (μπορεί και πολλούς χαχαχα). Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και τον ωροσκόπο σου και θα δεις ότι... πέσαμε μέσα ;)

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν ζει χωρίς να πάρει την καθημερινή δόση καφεΐνης του. Θα τον δεις μόνιμα να κυκλοφορεί με έναν καφέ στο χέρι. Επίσης είναι εξαρτημένος και από την ταχύτητα. Του αρέσει η αδρεναλίνη και δεν πατά φρένο με τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος αν ήταν Στρουμφάκι, θα ήταν ο Λιχούδης. Και αυτό γιατί τρελαίνεται για τα γλυκά. Είναι εξαρτημένος από την ζάχαρη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εξάρτηση του Δίδυμου δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το... κουτσομπολιό. Θέλει να τα ξέρει ΟΛΑ και όταν λέμε όλα, εννοούμε πραγματικά όλα. Μέχρι και τι εσώρουχο φοράει ο γείτονας και αν είναι τρύπιο. Το κινητό του είναι προέκταση του χεριού του και δεν σταματά να μιλά και να ανταλλάσσει "κοινωνικές γνώσεις".

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι foody. Του αρέσει το φαγητό γενικά. Θέλει να δοκιμάζει όλες τις γεύσεις, αλλά η μεγάλη του αδυναμία είναι τα παραδοσιακά και σπιτικά φαγητά. Φτιαγμένα από τη μαμά του κατά προτίμηση...

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι εθισμένος με την αυτοπροβολή του στα social media. Δεν σταματά να ανεβάζει selfies και να κάνει επίδειξη πλούτου, ανωτερότητας, καλής ζωής και καλοπέρασης. Θέλει να κάνει τους άλλους να σκάνε από τη ζήλια τους, επειδή δεν είναι σαν αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μα θέλει και ερώτηση για την Παρθένο; Είναι εθισμένη με την καθαριότητα. Αν δεν είναι όλα πεντακάθαρα, να λάμπουν και να γυαλίζουν, δεν μπορεί να ηρεμήσει. Το ξεσκονόπανο και τα απολυμαντικά είναι τα αξεσουάρ της.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν μπορεί να σταματήσει να ψωνίζει. Το shopping είναι εθισμός για εκείνον. Θέλει να έχει παπούτσια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου για να μπορεί να τα συνδυάσει με τα άπειρα παντελόνια του και τα ακόμα πιο πολλά σακάκια του. Έχει αρώματα όχι απλά για κάθε εποχή, αλλά και για κάθε μήνα μην σου πούμε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα για τον Σκορπιό σκέφτηκες το σεξ. Εμμμ... ναι. Είναι και αυτό, αλλά ο μεγαλύτερος εθισμός του είναι η σοκολάτα. Η μαύρη. Α, και τα μεγάλα μαύρα γυαλιά πίσω από τα οποία κρύβει το γνωστό σκορπίσιο βλέμμα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ο καλύτερος πελάτης των αεροπορικών εταιριών παγκοσμίως. Τον ξέρουν μέχρι κι αυτοί που ξεφορτώνουν τις βαλίτσες από τα αεροπλάνα. Μιλάμε για τέτοιπο πελατάκι. Όλα του τα λεφτά τα τρώει στα ταξίδια και δεν μπορεί με τίποτα να κάτσει σπίτι του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ρολόγια και το σπάνιο, καλό ουίσκι. Το ρολόι μάλλον είναι λογικό, αφού ένας Αιγόκερως, ως παιδί του Κρόνου, θεωρεί το χρόνο πολύτιμο και θέλει ανά πάσα στιγμή να τον ελέγχει, το δεύτερο είναι περίεργο. Ίσως γιατί αποτελεί τη «φυγή» του και την εύρεση ηρεμίας μετά από μια κοπιαστική μέρα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι λάτρης της τεχνολογίας. Είναι γκατζετάκιας. Τρελαίνεται με κάθε καινούργια εφεύρεση και ανακάλυψη. Είναι ο πρώτος που θα τη δοκιμάσει και θα τρέξει να την αγοράσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς, πέρα από το αλκοόλ, που του αρέσει γιατί τον απελευθερώνει, λατρεύει να αγοράζει και να φορά ιδιαίτερα αξεσουάρ. Φουλάρια, κασκόλ, καπέλα, τιράντες και παπιγιόν. Θεωρεί αδιανόητο να μην έχει κάτι από αυτά πάνω του, ανάλογα με την εποχή. Δείχνει την καλλιτεχνική του φύση στο ντύσιμό του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved