Οι «ψηλομύτες» του ζωδιακού

Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο...

Οι «ψηλομύτες» του ζωδιακού

Αν πίστευες ότι μόνο ο Λέων είναι ο ψηλομύτης του ζωδιακού, έπεσες έξω, καθώς υπάρχουν άλλα τρία ζώδια που θεωρούν ότι είναι η «αρχή» του κόσμου, το δώρο του Θεού στον άνθρωπο και ανώτερα των υπολοίπων, το καθένα για τους δικούς του λόγους.

Διάβασε ποια είναι τα τέσσερα πιο «αφ’ υψηλού» ζώδια και να είσαι σίγουρος/η ότι θα εκπλαγείς.

ΛΕΩΝ

Στάνταρ ήταν, όχι έκπληξη. Ξέρεις ότι είναι από τους μεγαλύτερους αλαζόνες και εγωκεντρικούς του ζωδιακού . Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους... κοινούς θνητούς, θεωρεί ότι είναι ανώτερος, πιο σημαντικός και γνωρίζει τα πάντα. Θέλει να κάνει το «κομμάτι του» και το καταφέρνει τις περισσότερες των περιπτώσεων, αφού, είτε με τη θεατρικότητα είτε με τον ντόρο γύρω από τον εαυτό του, κερδίζει την προσοχή και καταφέρνει όλοι να ασχολούνται μαζί του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γνωστός για το αγωνιστικό και ανεξάρτητο πνεύμα του, δύο στοιχεία τα οποία μερικές φορές τους κάνουν να φαίνονται πως διεκδικούν το ρόλο του «αρχηγού». Αυτό που του δημιουργεί «ένταση» και νεύρο είναι το ότι όταν κάτι τον ενδιαφέρει πολύ ή του κολλήσει στο μυαλό, πέφτει με τα… μούτρα και θέλει οπωσδήποτε να το μάθει ή να το κάνει. Σε συνδυασμό και το μεγάλο του Εγώ, θεωρεί πως κανένας άλλος δεν έχει το ταλέντο, τον δυναμισμό ή τις ικανότητες να τα καταφέρει καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν τύχει να έχεις μία διένεξη με κάποιον που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, καλύτερα να τη διακόψεις όσο είναι νωρίς. Λατρεύει τις αντιπαραθέσεις, ειδικά όταν αυτές αφορούν σε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις κι αυτός είναι και ο λόγος που θα αρχίσει να μιλάει ασταμάτητα, παραμένοντας σταθερός, σαν βράχος, στις απόψεις του, χωρίς να «λυγίζει» με τίποτα. Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα κι έχουν και έπαρση γι' αυτό. Θα προτιμούσαν να σταματήσουν κάθε συζήτηση από το να ακούσουν ή να αποδεχτούν την άποψη του άλλου (το τελευταίο μην περιμένεις να συμβεί ποτέ, μόνιμα είναι με ένα «αλλά» στο στόμα).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα. Συχνά ένας Αιγόκερως (σε μεγαλύτερη ηλικία) διακρίνεται για τον σνομπισμό, ενίοτε και την αλαζονεία του και δύσκολα δέχεται ότι έχει άδικο. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που έχει αποκτήσει τον κάνουν αδιάλλακτο και όχι μόνο. Πιστεύει ότι εκείνος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει ή δεν πρέπει να γίνει. Αν κάποιος γυρίσει την πλάτη στα μαθήματα ή τις συμβουλές του και κάνει του κεφαλιού του, μη σου πούμε ότι θα χαρεί κιόλας, αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό... Στα 'λεγε... δεν άκουγες!!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved