Τα φιλόζωα ζώδια που θα άνοιγαν το σπίτι τους για να φιλοξενήσουν αδέσποτα

Θα τους παραχωρούσαν μια γωνιά τους σπιτιού τους, μέχρι εκείνα να βρουν την παντοτινή τους οικογένεια 

Άννα Ζαμάνη
Τα φιλόζωα ζώδια που θα άνοιγαν το σπίτι τους για να φιλοξενήσουν αδέσποτα

Άλλωστε λατρεύουν όλα τα ζώα και θέλουν να τα βοηθούν και να τα φροντίζουν. Αυτά τα ζώδια έχουν δικά τους κατοικίδια, αλλά είναι πάντα πρόθυμα να ανοίξουν το σπίτι τους και να φιλοξενήσουν κάθε ζωάκι που έχει ανάγκη, είναι τραυματισμένο, άρρωστο ή μόνο και χρειάζεται φροντίδα και ζεστασιά. Τα αντιμετωπίζουν να ξέρεις ως μέλη της οικογένειάς τους και κάνουν τα πάντα για να τους βρουν την καλύτερη υιοθεσία για να τα δώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον βάλαμε πρώτο τον Ιχθύ και έχουμε τους λόγους μας. Είναι το πιο ψυχοπονιάρικο ζώδιο από όλα! Δεν υπάρχει περίπτωση να δει ένα γατάκι ή σκυλάκι στον δρόμο που να υποφέρει και να μην «ματώσει» η καρδιά του, να μην πονέσει η ψύχη του και να μην βάλει μέχρι και τα κλάματα. Θα το πάρει αμέσως στο σπίτι του και θα το πάει και σε κτηνίατρο. Δεν θα λυπηθεί τα έξοδα και θα κινήσει γη και ουρανό για να το σώσει και να του βρει οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο αυτό έχει ως σύμβολό του τον Κένταυρο. Ένα πλάσμα της ελληνικής μυθολογίας, το οποίο ήταν μισό άνθρωπος, μισό άλογο. Οι Τοξότες είναι οι μεγαλύτεροι animal lovers που θα μπορούσες να γνωρίσεις. Λατρεύουν την αλληλεπίδραση με τα ζώα. Τρελαίνονται για εξορμήσεις στην φύση, για ιππασία κτλ και θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν και να φροντίσουν οποιοδήποτε ζωάκι βρεθεί στον δρόμο τους. Θα μπορούσαν να είναι και υπεύθυνοι φιλοζωικών ενώσεων με πλούσια δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Άλλο ένα ζώδιο που το σύμβολό του είναι ένα ζώο. Ο Ταύρος λατρεύει την γη, τα χωράφια, τις καλλιέργειες και τα ζώα. Του αρέσει να τα περιποιείται και να βρίσκεται ανάμεσά τους. Θέλει να ξέρει ότι είναι προστατευμένα και ταϊσμένα. Θα άνοιγε άνετα το σπίτι του για να φιλοξενήσει ζωάκια που έχουν ανάγκη και θα τα φρόντιζε σαν μωρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί με τους ανθρώπους η Παρθένος να είναι λίγο περίεργη και απόμακρη, αυτό όμως δεν ισχύει σε ό,τι έχει να κάνει με τα ζώα. Θα μπορούσε εύκολα το ζώδιο αυτό να γίνει κτηνίατρος για να μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του στα άρρωστα ζωάκια που έχουν ανάγκη. Και μάλιστα θα είχε και στενή συνεργασία με τις φιλοζωικές ενώσεις για να βοηθά στην σωτηρία και επιβίωση όσο πιο πολλών ζωών γίνεται. Της βγαίνει μια ευαίσθητη πλευρά σε με τα κατοικίδια. Άλλωστε ο 6ος οίκος του ζωδιακού κύκλου που έχει να κάνει και με τα ζώα, ανήκει στην Παρθένο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός vegetarian δεν θα γίνει ποτέ, αλλά λατρεύει τα ζώδια. Σπάνια θα πετύχεις Κριό που να μην έχει στο σπίτι του γάτα ή σκύλο. Κυρίως έχει γάτα κι αυτό γιατί οι γάτες έχουν μέσα τους πολλά στοιχεία από τον Κριό. Είναι κυνηγοί, δραστήριες, έξυπνες, δεν θέλουν πολλά πολλά, είναι ανεξάρτητες και παιχνιδιάρες. Ο Κριός με άνθρωπο μπορεί να συγκατοικεί δύσκολα, αλλά να ξέρεις ότι άνετα θα φιλοξενούσε πολλά αδέσποτα που το έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θα μπορούσε να κάνει παρέα με τον Τοξότη στις διάφορες φιλοζωικές. Είναι και αυτός μεγάλος animal lover και... ψυχούλα όταν πρόκειται να βοηθήσει ένα ζωάκι που το έχει ανάγκη. Ούτε τα λεφτά θα σκεφτεί, ούτε τον χρόνο, ούτε τίποτα. Θα κάνει τα πάντα για να σώσει αθώες ψυχούλες που υποφέρουν στον δρόμο και έχουν ανάγκη ιατρικής φροντίδας και στέγης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved