Τα ζώδια που επιλέγουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στην επαρχία

Θέλουν να δώσουν μια άλλη ζωή στα παιδιά τους

Τα ζώδια που επιλέγουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στην επαρχία

Πιο ξέγνοιαστη, πιο ανέμελη, πιο ελεύθερη και ασφαλώς με λιγότερους κινδύνους. Τα ζώδια αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, θεωρούν πως η επαρχία είναι το καλύτερο μέρος για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά και για να μπορέσουν να ζήσουν μια ιδανική παιδική ηλικία. Αν λοιπόν τους δοθεί η ευκαιρία, δεν θα διστάσουν να πάρουν την οικογένειά τους και να μετακομίσουν σε ένα μέρος μακριά από την μεγάλη πόλη. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποια τρία ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος λατρεύει τη φύση, την παράδοση και την οικογένεια. Αν λοιπόν μπορέσει να κάνει οικογένεια και να την μεγαλώσει στην επαρχία, θα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Και αυτό γιατί εκεί τόσο ο ίδιος, όσο και τα παιδιά του θα είναι κοντά με όλους τους συγγενείς (μακρινούς και κοντινούς), τους παππούδες και τη φύση. Θα μπορέσουν τα παιδιά του να μεγαλώσουν με πιο παραδοσιακούς τρόπους, πιο ανέμελα και πιο ελεύθερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος -ως ζώδιο της Γης- είναι δεμένη με τη γη, με τη φύση και τα ζώα. Λατρεύει την εξοχή και όσα αυτή προσφέρει. Για την Παρθένο, το να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά της στην επαρχία, θα ήταν ευχής έργον. Και αυτό γιατί εκτός του ότι αυτά θα είναι κοντά στη φύση και στα ζώα, θα είναι και πιο προστατευμένα από κινδύνους όλων των ειδών. Όλα στην επαρχία είναι πιο… καθαρά. Από την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον, μέχρι τα τρόφιμα. Και για την Παρθένο η υγεία είναι πολύ σημαντική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος από την άλλη, βλέπει την επαρχία ως κάτι το εναλλακτικό. Και επειδή είναι γνωστό ότι ο Υδροχόος αρέσκεται με το να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα, θα την επέλεγε με μεγάλη ευκολία για να μεγαλώσει εκεί τα παιδιά του. Θα τους δινόταν οικογενειακώς η ευκαιρία να κάνουν πράγματα που στην μεγάλη πόλη δεν θα μπορούσαν και κάθε μέρα για εκείνους θα ήταν και μια μικρή εξερεύνηση και περιπέτεια στη φύση. Θα ζούσαν εντελώς ανέμελα και ελεύθερα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved