Αυτά τα ζώδια θα σε εκτιμήσουν και θα στο δείξουν

Έχουμε μάθει να θεωρούμε την προσφορά τους αυτονόητη;

Αυτά τα ζώδια θα σε εκτιμήσουν και θα στο δείξουν

Τα παρακάτω 3 ζώδια ξέρουν να εκτιμούν την παρουσία και την προσφορά των ανθρώπων στη ζωή τους και το δείχνουν εμπράκτως. Μα με δώρα, μα με προθυμία να στηρίξουν όποιον/α τους προσέφερε αγάπη ή βοήθεια, θα είναι εκεί, όποτε κι αν χρειαστεί. Η αχαριστία γι' αυτά είναι απαράδεκτη και επειδή κι εκείνα δεν θέλουν να την εισπράττουν, φροντίζουν ώστε να δείχνουν την αγάπη και την εκτίμησή τους στους ανθρώπους που είναι δίπλα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός πιστεύει στην εκδήλωση συναισθημάτων και δεν χάνει ποτέ ούτε στιγμή για να πει και να δείξει στο άτομο που αγαπάει πόσο ξεχωριστό είναι για εκείνον. Από τη δική του εμπειρία, γνωρίζει πόσο θάρρος και δύναμη χρειάζεται για να σταθεί κάποιος δίπλα στους ανθρώπους. Αν λοιπόν κι εσύ δείχνεις την ίδια αποφασιστικότητα να είσαι δίπλα του, να τον στηρίζεις και να τον υποστηρίζεις, θα κερδίσεις τον σεβασμό του Σκορπιού που θα σου προσφέρει χωρίς δισταγμό την προσοχή και την αναγνώριση που σου αξίζει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πολύ δοτικό ζώδιο και, όταν του προσφέρεις κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει. Θα ανταποδώσει σίγουρα με πολύ σεβασμό, προσφέροντάς σου την εκτίμησή του αλλά και την ενθάρρυνση που χρειάζεσαι στις δύσκολες στιγμές σου. Αν έχεις βρει το δρόμο που οδηγεί προς την καρδιά ενός Λέοντα, θα σε έχει πάντα ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του. Σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρεθείς, ένας Λέων είναι πάντα ένα τηλεφώνημα μακριά, για να σε συνδράμει και να σου δώσει αφειδώς τη στήριξη και την αγάπη που έχεις ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και οι Αιγόκεροι είναι άτομα μάλλον εσωστρεφείς και δεν ξέρουν πώς να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, εκτιμούν πολύ τους ανθρώπους γύρω τους, αυτούς τους λίγους, που όμως είναι "δοκιμασμένοι" στα χρόνια και μάλιστα αν τύχει ποτέ να βρεθείς σε μια δύσκολη κατάσταση, ο Αιγόκερως «θα βάλει πλάτη» για σένα. Θα σου συμπαρασταθεί, προσφέροντάς σου στήριξη ή ακόμα και λύσεις στο πρόβλημά σου. Αν είσαι εσύ αυτός/η που τον στήριξε σε μια δύσκολη στιγμή του, να ξέρεις ότι όχι μόνο δε θα το ξεχάσει ποτέ, αλλά θα φροντίσει με χίλιους δυο τρόπους να σου ξεπληρώσει το καλό που του έκανες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved