Γι' αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού, ο γάμος είναι φυλακή

Νιώθουν ότι «πνίγονται» ακόμα και αν ο γάμος τους δεν είναι προβληματικός

Γι' αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού, ο γάμος είναι φυλακή

Οι γυναίκες αυτές του ζωδιακού ασφυκτιούν μέσα στον γάμο τους. Δεν έχει καμία σημασία αν αυτός είναι ευτυχισμένος ή αν είναι άκρως προβληματικός και τοξικός. Εκείνες δεν νιώθουν άνετα και βλέπουν τη βέρα τους περισσότερο ως σύμβολο καταπίεσης και προβλημάτων, παρά ως σύμβολο «ένωσης» και αγάπης. Πάμε να δούμε για ποιες γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε και να τις αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος είναι γνωστό ότι βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Δεν αντέχει να είναι συνέχεια με τον σύζυγό της ή να νιώθει πως εκείνος «κρέμεται» επάνω της. Μέσα στον γάμο, νιώθει εγκλωβισμένη. Η στέρηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας είναι κάτι που την πληγώνει βαθύτατα και την κάνει να βλέπει τον γάμο της ως «φυλακή». Αυτά τα συναισθήματα την κατακλύζουν είτε έχει κάνει έναν καλό γάμο, είτε όχι. Ακόμα και το σπίτι της, μπορεί να το βλέπει ως «κλουβί» απλά και μόνο επειδή δεν ζει εκεί μόνη της για να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και όποτε το θέλει, αλλά ζει με τον σύζυγό της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Υδροχόος είτε είναι παντρεμένη είτε όχι, θεωρεί ότι ο γάμος είναι ένας συμβιβασμός. Δεν την ξετρελαίνει ο θεσμός. Το αντίθετο. Τον θεωρεί μια φυλακή στην οποία κάποιος/α μπαίνει οικειοθελώς. Η γυναίκα Υδροχόος δεν θα πάρει με χαρά την απόφαση να παντρευτεί. Δεν θα το κάνει με την καρδιά της. Όσο και να αγαπάει τον άντρα της, όσο ερωτευμένη ή ευτυχισμένη και να είναι, πάντα θα θέλει να «αποδράσει». Να ξανανιώσει αυτό το αίσθημα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Να ξέρεις επίσης ότι η γυναίκα Υδροχόος δεν τα πάει καθόλου καλά με τα σόγια. Είτε το δικό της είτε του άντρας της. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ασφυκτιά και βγάζει σπυράκια κάθε φορά που πρέπει να πάει σε οικογενειακό τραπέζι. Ωστόσο αυτό είναι μέρος των υποχρεώσεων μιας παντρεμένης γυναίκας και δεν μπορεί να το αποφύγει όσο και αν δυσανασχετεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πριν και το μετά τον γάμο είναι εντελώς διαφορετικό για την γυναίκα Ιχθύ. Πριν παντρευτεί τα βλέπει όλα… παραμυθένια. Ανυπομονεί να πει το «ναι», να φορέσει το νυφικό της, να το ζήσει και να νιώσει η πριγκίπισσα που παντρεύεται το βασιλόπουλο. Μετά τον γάμο όμως, το σκηνικό για εκείνη αλλάζει. Βλέπει την πραγματικότητα και έρχεται αντιμέτωπη με τα προβλήματα. Καταλαβαίνει ότι ο γάμος δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχε φανταστεί ή ονειρευτεί, αλλά ότι έχει πολλές ευθύνες, προβλήματα και υποχρεώσεις. Όλα αυτά λοιπόν την κάνουν να νιώθει φυλακισμένη και την οδηγούν στο να ψάχνει διεξόδους φυγής.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved