Τα ζώδια που περνάνε την πιο δύσκολη και επαναστατική εφηβεία

Κάνουν τις περισσότερες τρέλες, δεν ακούν κανέναν και συνήθως… μπλέκουν

Τα ζώδια που περνάνε την πιο δύσκολη και επαναστατική εφηβεία

Η εφηβεία δεν είναι εύκολη για κανέναν. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο ήρεμα ως χαρακτήρες και την περνάνε πιο αναίμακτα και υπάρχουν και άλλα που πραγματικά ξεφεύγουν και είναι δύσκολο κανείς να τα διαχειριστεί. Συνήθως, ακριβώς επειδή έχουν αυτό τον εκρηκτικό χαρακτήρα, μπλέκουν σε μπελάδες και δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες στους γονείς τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γεννημένος επαναστάτης. Από την κοιλιά της μαμάς του είναι αντιδραστικός, κλωτσάει, δεν βολεύεται ποτέ και βιάζεται να βγει στον κόσμο. Είναι ένα άτομο που θέλει πάντα να κάνει το δικό του και δεν υπακούει σε κανόνες και σε πρέπει. Είναι παρορμητικός, νευρικός, επιθετικός, θέλει να είναι αρχηγός μιας παρέας και βαριέται τα πάντα γύρω του πολύ εύκολα. Θέλει εναλλαγές, παίρνει ρίσκα, είναι υπερδραστήριος και δεν σκέφτεται ποτέ πριν πράξει. Όλα αυτά τα στοιχεία του δίνουν τη νούμερο ένα θέση στην σχετική μας λίστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνεχίζουμε στον έτερο επαναστάτη του ζωδιακού, τον Υδροχόο. Αυτό το ζώδιο γεννήθηκε για να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα. Μέρα του λες; Νύχτα θα σου απαντήσει. Άσπρο εσύ; Μαύρο αυτός. Όχι επειδή έχει δίκιο, αλλά επειδή θέλει να σου πάει κόντρα. Του λες να σπουδάσει για παράδειγμα; Θα σου πει ότι θέλει να γίνει αγρότης. Τρέφεται με το να πηγαίνει κόντρα στους γονείς τους, στους νόμους, στα κατεστημένα. Θέλει πάντα να κάνει τη διαφορά, είτε καλή είτε κακή. Δεν μπορεί να είναι ένα με τη μάζα. Θέλει να ξεχωρίζει. Γι’ αυτό μπορεί να τον δεις να βάφει μπλε τα μαλλιά του και να έχει το πιο extreme κούρεμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρίτος στην σχετική μας λίστα, ο Τοξότης. Και τον βάλαμε τρίτο γιατί είναι ένας συνδυασμός του Κριού με τον Υδροχόο. Δύο σε ένα. Σαν τα σαμπουάν ένα πράγμα… Ο Τοξότης γενικά στην ζωή του δεν ακούει κανέναν. Θέλει να κάνει πάντα το δικό του. Θέλει να έχει την ελευθερία να κινείται όπως θέλει και να κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Δεν αντέχει να του δίνει κανείς εντολές είτε αυτός είναι ο γονιός του, είτε ο δάσκαλός του κτλ. Ως έφηβος ακόμα, θα θελήσει να ταξιδέψει για να δει τον κόσμο. Μόνος…Χωρίς γονείς ή κάποιον κηδεμόνα. Γενικά μην περιμένεις από έναν Τοξότη να δώσει λογαριασμό για το πού πάει, τι κάνει, τις παρέες του κτλ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved