Οι γυμναστηριακοί τύποι του ζωδιακού

Χύνουν τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο για να «χτίσουν» κορμί

Άννα Ζαμάνη
Οι γυμναστηριακοί τύποι του ζωδιακού

Πού τα χάνεις πού τα βρίσκεις αυτά τα ζώδια, σε ένα γυμναστήριο είναι να σηκώνουν βάρη και να τρέχουν σε έναν διάδρομο. Λατρεύουν τη γυμναστική, θέλουν να έχουν ένα ωραίο σώμα και βρίσκουν το γυμναστήριο ως μια διέξοδο να εκτονώνουν την ενέργειά τους. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και να σου τα αναλύσουμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει τρέλα με την υγιεινή διατροφή, τη γυμναστική και την πειθαρχία. Θα δεις πολλούς Παρθένους στο γυμναστήριο να «χτίζουν» κορμί, να διατηρούν την φυσική τους κατάσταση και να το διασκεδάζουν παράλληλα. Η Παρθένος θεωρεί πως είναι χρέος της να φροντίζει το σώμα της όχι μόνο τρώγοντας σωστά, αλλά και με την κατάλληλη άσκηση. Άλλωστε νους υγιής εν σώματι υγιεί.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας από την άλλη, πηγαίνει στο γυμναστήριο για εντελώς διαφορετικούς λόγους σε σχέση με την Παρθένο. Το κάνει για την εικόνα του. Θέλει να έχει όσο πιο ωραίο σώμα γίνεται. Για να μπορεί να το δείχνει με καμάρι στην παραλία ή όταν… βγάζει τα ρούχα του μπροστά στο ταίρι του. Το να τον θαυμάζουν και να τον αποθεώνουν για το κορμί του, είναι κάτι που τον ανεβάζει και τον «φτιάχνει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι άνθρωπος της πειθαρχίας και του προγράμματος. Το θεωρεί υποχρέωσή του το να γυμνάζεται. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του να έχει παραπάνω κιλά. Πρέπει να φροντίζει το σώμα του και μπορεί να κάνει τα πάντα για να «χτίσει» το κορμί που θέλει. Όσους περιορισμούς και να του βάλει ο γυμναστής του, θα τους τηρήσει κατά γράμμα. Πιστός στρατιώτης σε όλα του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός πηγαίνει στο γυμναστήριο γιατί πολύ απλά δεν θέλει να κάνει ομαδικά sports. Θέλει τη μοναξιά του. Να πάει, να γυμναστεί, να μην μιλάει με κανέναν, να τον αφήνουν στην ησυχία του και μετά να φεύγει. Θέλει να περνά απαρατήρητος, αλλά να παρακολουθεί τους άλλους… Δεν θέλει κοινωνικότητες και πολλά πολλά. Οπότε το γυμναστήριο είναι η καλύτερη λύση γι’ αυτόν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved