Οι happy travellers του ζωδιακού

Γυρίζουν τον κόσμο όλο!

Άννα Ζαμάνη
Οι happy travellers του ζωδιακού

Κοινώς... Την έχουν δει Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια. Το μυαλό τους είναι στα ταξίδια και στην περιπέτεια. Μαζί τους θα ζήσεις μοναδικές στιγμές και θα κάνεις τα καλύτερα ταξίδια της ζωής σου γιατί είναι "μανούλες" σε αυτά και φυσικά έχουν μεγάλη εμπειρία. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Γεννημένος για την περιπέτεια ο Κριός, θέλει κάθε λίγο και λιγάκι να κάνει εξορμήσεις. Δεν έχει σημασία αν είναι κοντινές ή μακρινές. Άλλωστε θα σου πει ότι δεν έχει σημασία ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. Είναι δραστήριος, θέλει να τα δει και να τα ζήσει όλα και θα τον δεις να είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν μπορεί να καθίσει σε ένα μέρος. Βαριέται. Θέλει εναλλαγές στη ζωή του. Δεν μπορεί να είναι ούτε καν στην ίδια πόλη για καιρό, πόσω μάλλον στο σπίτι του. Θα τον δεις να κάνει συνέχεια ταξίδια και να γυρίζει τον κόσμο. Θέλει να γνωρίσει κόσμο, να δει καινούργια πράγματα και να ξεφύγει το μυαλό του από την ρουτίνα και τις πολλές του σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια μπορούσε να είναι ζώδιο, θα ήταν σίγουρα ο Τοξότης. Μιλάμε για το ζώδιο που πραγματικά γυρίζει τον κόσμο. Πηγαίνει στα πιο απίθανα μέρη. Εκεί που μπορεί να μην πατήσει ψυχή. Θέλει να γνωρίζει πολιτισμούς, θρησκείες και κουλτούρες. Να ανοίγει το μάτι του βρε παιδί μου. Θέλει να μαθαίνει ξένες γλώσσες και οτιδήποτε έχει να κάνει με το διαφορετικό. Ο Τοξότης είναι η προσωποποίηση του happy traveller.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved