Τα ζώδια που τρελαίνονται να κάνουν DIY κατασκευές στο σπίτι

Είναι σαν ψυχοθεραπεία για εκείνα

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που τρελαίνονται να κάνουν DIY κατασκευές στο σπίτι

Και για να τα λέμε και όλα, πιάνουν τα χέρια τους. Μπορούν να βάψουν, να μαστορέψουν, να χτίσουν ή και να συναρμολογήσουν ένα έπιπλο για παράδειγμα. Γενικά είναι δημιουργικά άτομα και πολύ αποτελεσματικά. Αν δουν κάτι στα social media η στο internet θα προσπαθήσουν να το φτιάξουν στο σπίτι τους και εκείνα. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να είναι ανεξάρτητος σε όλα. Θέλει να μπορεί να αυτοεξυπηρετείται και δεν καταδέχεται να ζητά βοήθεια από κανέναν. Θα τον δεις με διάφορα εργαλεία στα χέρια να μαστορεύει ή να βάφει το σπίτι του ή να κάνει διάφορες κατασκευές. Ακόμα και όταν αγοράσει ένα έπιπλο, θα προτιμήσει να το συναρμολογήσει μόνος του. Δεν θα ζητήσει την βοήθεια κανενός, γιατί πολύ απλά δεν τη χρειάζεται. Μπορεί άνετα να δει ένα βίντεο diy και να το αντιγράψει τέλεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώσε στην Παρθένο κατασκευές να φτιάξει από το μηδέν και πάρε της την ψυχή! Η Παρθένος μοιάζει πολύ με τον Κριό στο κομμάτι αυτό. Θέλει να είναι ανεξάρτητη, δεν της αρέσει να ζητάει βοήθεια, αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν ικανοποιείται από την δουλειά που μπορεί να κάνει κάποιος άλλος για εκείνη. Θεωρεί πως μόνη της θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα, οπότε δεν θα διστάσει να πάρει το κατσαβίδι ή το σφυρί και να αρχίσει τις εργασίες. Και το θέμα είναι ότι όντως τα καταφέρνει πολύ καλά και είναι μάστορας με το Μ κεφαλαίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ο τρίτος στην σχετική μας λίστα και η θέση αυτή του ανήκει επάξια. Είναι ένα ζώδιο δυναμικό και αυτόνομο. Δεν έχει ανάγκη κανέναν για να τον βοηθήσει και οτιδήποτε και να χρειαστεί να μαστορέψει, θα το καταφέρει. Είναι ικανός, μαθαίνει γρήγορα και σίγουρα μέσα στο σπίτι ή στην αποθήκη του, έχει μια μικρή εργαλειοθήκη. Θα καταπιαστεί με όλα και το θέμα είναι ότι οι κατασκευές, τού αρέσουν ιδιαίτερα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved