Τα 3 αισθησιακά ζώδια που λατρεύουν το sexting!

Το παιχνίδι των αισθήσεων μέσω της… τεχνολογίας!

Τα 3 αισθησιακά ζώδια που λατρεύουν το sexting!

Μερικά ζώδια σε σχέση με άλλα, είναι πολύ μπροστά όσον αφορά το ζήτημα του σεξ. Για παράδειγμα, ο Κριός και ο Αιγόκερως δεν θα χάσουν χρόνο στο να σε ρωτήσουν αν επιθυμείς την έκσταση ή το ερωτικό πάθος. Από την άλλη, με τον Καρκίνο και τους Ιχθύς, να περιμένεις μια μακρύτερη περίοδο φλερτ, αφού χρειάζονται λίγο χρόνο για να εξοικειωθούν με τη συζήτηση σε επίπεδο κρεβατοκάμαρας! Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία. Πρόκειται για τα ζώδια που λατρεύουν το… sexting και είναι εκείνα που ισορροπούν ανάμεσα στην αμεσότητα και την επιφυλακτικότητα!

Αν συνηθίζεις να συμβουλεύεσαι την αστρολογία σε σχέση με την ερωτική ζωή σου , πιθανότατα θα έχεις ρίξει μια ματιά στο ποια ζώδια σου ταιριάζουν καλύτερα. Και μπορεί να έχεις ήδη διαλέξει έναν τύπο, π.χ. τον σκοτεινό και μυστήριο Σκορπιό ή τον περιπετειώδη Τοξότη.

Παρόλα αυτά, έχε κατά νου και τα ακόλουθα 3 ζώδια, όσον αφορά στις ερωτικές περιπέτειες σου μέσω τηλεφώνου ή γενικότερα του διαδικτύου και των social media.

ΛΕΩΝ

Αν είσαι από τους τύπους που θα απολάμβαναν μια σέξι συνεδρία που μοιάζει λίγο και με σκηνή ταινίας, διάλεξε έναν Λέοντα. Αυτό το ζώδιο «το έχει» με την υποκριτική, τη λεκτική αφήγηση αλλά και με το ερωτικό πάθος! Οπότε, οι live τηλεφωνικές του ιδέες, θα είναι οσκαρικού επιπέδου, σχετικά με το τι θέλει να κάνεις ή να του κάνεις και φυσικά θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα, καλλιτεχνικά, γυμνά shots!

Εντάξει, μπορεί οι Λέοντες να έχουν τη φήμη ότι είναι κάπως ματαιόδοξοι, αλλά μην ανησυχείς. Αυτό σημαίνει απλώς ότι, αν σου στείλουν κάποια φωτό με τα… προσόντα τους, θα έχουν φροντίσει ώστε ο φωτισμός και η γωνία λήψης να αναδεικνύουν την καλύτερη… θέα.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Σε πολλές φωτό, θα έχεις δει το πορτραίτο της νεαρής, μελαγχολικής γυναίκας που βρίσκεται ξαπλωμένη σ’ ένα κρεβάτι με το smartphone στο χέρι. Σαν να περιμένει ένα μήνυμα που δεν έρχεται. Ένα αίσθημα ανησυχίας, μια πληγωμένη, ραγισμένη καρδιά, μόνη, αγνοημένη από το φίλο της που δεν της στέλνει έστω ένα sms…

Οι Ζυγοί κυβερνώνται από την Αφροδίτη, κάτι που μεταφράζεται στο ότι βιώνουν τα πάντα με κριτήριο τον αισθησιασμό, την απαλότητα και την ευχαρίστηση. Ακόμα κι αν είσαι ένας ξένος που ταίριαξαν μαζί σου πριν μια εβδομάδα, θα σου στείλουν ένα γλυκό, πικάντικο μήνυμα που θα σε κάνει να θέλεις… κι άλλο!

Έχουν ονειροπόλα ματιά σε όλα (και σχεδόν σε όλους), ενώ παράλληλα διαθέτουν και μια ιδιαίτερη αίσθηση για τις τέχνες. Αν αναζητάς στο instagram, εντυπωσιακές υπάρξεις, με σέξι, απαλά εσώρουχα, που αποπνέουν αισθησιασμό και θηλυκότητα, τότε μάλλον θα πέσεις πάνω σε Ζυγό!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι κυβερνώνται επίσης από την Αφροδίτη και θεωρούνται το πιο αισθησιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Για την ακρίβεια είναι οι βασιλείς των απολαύσεων! Στην πράξη, αυτό μεταφράζεται ότι όσο απολαμβάνει ο Ταύρος ένα γευστικό smoothie ή μια ωραία ατμόσφαιρα με κεριά, τόσο θα απολαύσει και μια ζωντανή ερωτική συνεδρία στα social media που θα ικανοποιεί όλες του τις αισθήσεις.

Όταν κάνεις sexting μαζί του, το τηλέφωνό σου θα γεμίσει με περιγραφικά μηνύματα για hot συνευρέσεις, απαγορευμένες γεύσεις και ουράνιους ήχους. Οπότε, αν προτιμάς το sexting που μοιάζει λίγο και με… ποίηση, τότε αναζήτησε έναν Ταύρο στα social media.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που είναι «κρυφά ταλέντα» στο σεξ!

Αυτοί είναι οι 5 «σεξομανείς» του ζωδιακού

Τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτός ο άντρας θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!

Αυτά τα 3 ζώδια θα σου προσφέρουν μια παθιασμένη σεξουαλική ζωή!

Τα ζευγάρια ζωδίων που, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κάνουν το πιο «καυτό» σεξ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved