Κάθε ομάδα ζωδίων, έχει το δικό της τρόπο για να κάνει την ερωτική προσέγγιση και κάθε ομάδα, γοητεύει με διαφορετικά μέσα και για διαφορετικούς λόγους!

Ο Κριός, ο Λέοντας κι ο Τοξότης, θα σε προκαλέσουν. Θα σου κάνουν κατά μέτωπο επίθεση και δεν θα σε αφήσουν κυριολεκτικά σε ησυχία, ούτε για ένα λεπτό. Εκείνο που θέλουν, πρέπει και να το αποκτήσουν, πάση θυσία. Θα σε προκαλέσουν λοιπόν, θα ξυπνήσουν μέσα σου την αίσθηση ότι πρόκειται για κυνήγι με εσένα, το τελικό, ύψιστο έπαθλο!

Ο Καρκίνος, ο Σκορπιός κι ο Ιχθύς, θα σε προσκαλέσουν. Με τον ήρεμο, ήσυχο, γλυκό, μαγευτικό τους τρόπο, θα ρίξουν τις άμυνες σου και θα κάνουν μερικά βήματα πιο κοντά σου. Πριν το καταλάβεις, θα έχεις υποκύψει στην υπόγεια γοητεία τους!

Ο Δίδυμος, ο Ζυγός κι ο Υδροχόος, θα σε συνεπάρουν! Ο παιχνιδιάρης τρόπος τους, η γεμάτη ζωντάνια παρουσία τους, θα σε κάνει να ξεχάσεις το όνομα σου, θα αφεθείς στα μάγια τους και θα επιζητάς το φλερτ τους!

Τέλος, ο Ταύρος, ο Παρθένος κι ο Αιγόκερως, χωρίς αμφιβολία, θα σε γοητεύσουν με την μεστή, γήινη αλλά δυνατή παρουσία τους! Είναι από εκείνα τα ζώδια που ερωτεύεσαι πριν το καταλάβεις, μιας και νιώθεις τόση ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι τους!

Μάθε τα ζώδια από την καλή κι από την... ανάποδη! Όλες οι χιουμοριστικές ειδήσεις των ζωδίων είναι εδώ!