Κι είναι φίλε μου κάποια ζώδια, που δεν είναι απαραίτητα σκληροτράχηλα, αλλά η πίεση της ζωής και των καταστάσεων, δεν τα τρομάζει, δεν τα συρρικνώνει, αλλά αντίθετα, τους δίνει το όμορφο σχήμα τους -σαν να λέμε- και τα κάνει να μοιάζουν μικρά διαμαντάκια!

Ο Ταύρος, αν και πρέπει να το πούμε καθαρά, δεν αγαπάει να πιέζεται, μπορεί να γίνει άλλος άνθρωπος: δεν θα μετατραπεί σε κάποιον σκληρό, αλλά σε κάποιον με περισσότερη κατανόηση, με περισσότερη συμπόνια και θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη του, για καλό.

Ο Καρκίνος αντίστροφα, όταν περνάει δια πυρός και σιδήρου, αλλάζει ψυχοσύνθεση: αποβάλλει περιττούς συναισθηματισμούς και βλέπει πια με καθαρό βλέμμα την πραγματικότητα της ζωής. Μεταμορφώνεται σε έναν δυνατό πολεμιστή, μια ήρεμη δύναμη.

Ο Αιγόκερως, μοιάζει σα να βρίσκεται στο φυσικό του πεδίο: τα δύσκολα δεν τον τρομάζουν, αλλά αντιθέτως, τον χαλυβδώνουν ακόμα περισσότερο, κάνοντάς τον, τον πιο θεληματικό άνθρωπο που θα γνωρίσεις ποτέ.

Τέλος, ο Υδροχόος, αφού θα προσπαθήσει αρχικά να αποφύγει την πίεση, όσο κι αν δεν του το έχεις, θα κάτσει να υποστεί ότι δεν μπορεί να αποφύγει, μα στο τέλος, θα σηκωθεί, θα τινάξει τη σκόνη από πάνω του και θα σου κλείσει το μάτι περιπαιχτικά. Έτσι, για να ξέρεις ότι δεν μασάει!

Μάθε τα ζώδια από την καλή κι από την... ανάποδη! Όλες οι χιουμοριστικές ειδήσεις των ζωδίων είναι εδώ!