Γυναίκα Αιγόκερως: Πόσο καλά την ξέρεις;

Η Αιγοκερίνα έχει αυτό το κάτι που σε έλκει και σε τρομάζει ταυτόχρονα.

Γυναίκα Αιγόκερως: Πόσο καλά την ξέρεις;


Δεν θα έπρεπε όμως. Είναι ένα δυνατό μα και τρυφερό πλάσμα, που θέλει να βρεις τα κουμπιά της, αλλά και να σεβαστείς την προσωπικότητά της. Αν της δώσεις ένα, θα σου επιστρέψει πίσω 10.

Αλήθεια, τι πραγματικά γνωρίζεις για αυτό το μοναδικό τύπο γυναίκας;

Γυναίκα Αιγόκερως: η επιτομή της αρχοντιάς, της ρεαλιστικότητας, της φιλοδοξίας και της ξεχωριστής προσωπικότητας. Είναι η γυναίκα που κάνει κεφάλια να γυρίσουν, αλλά όχι επειδή είναι όμορφη σα ζαχαρωτό, αλλά επειδή η παρουσία της εκπέμπει κάτι το... επιβλητικό.

Θα διαλέξει σοφά το σύντροφό της, με τίμιο τρόπο, αφού πρώτα θα εξετάσει τα δικά της συναισθήματα. Δεν θα κάνει επιπόλαιες κινήσεις, θα πάρει μια νηφάλια απόφαση και θα την ακολουθήσει. Δεσμεύεται και υποστηρίζει την σχέση. Θα την θέλαμε λιγάκι πιο χαλαρή με τα κριτήρια που επιλέγει σύντροφο, γιατί έτσι, κινδυνεύει να βρεθεί σε μια σχέση που δεν την γεμίζει συναισθηματικά.

Είναι συγκροτημένη, ξέρει τι θέλει, δεν φοβάται να εργαστεί σκληρά για να το αποκτήσει, έχει δύναμη ψυχής και πειθαρχημένο πνεύμα. Παρ' όλα αυτά, μπορεί να σε εκπλήξει (ευχάριστα), όταν σου επιτρέψει να την προσεγγίσεις!

Όταν αποφασίσει να «ανοιχτεί», θα γνωρίσεις ένα πλάσμα έτοιμο να αγαπήσει, να προσφέρει. Διαθέτει ένα υπέροχο μυαλό, εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, κοφτερές αντιδράσεις! Ανάλογα με τον «τύπο» Αιγοκερίνας που θα πέσεις, μπορεί να τα χάσεις από την ευθύτητα και την ανατρεπτική της ιδιοσυγκρασία!

Είναι απίστευτα ανθεκτική, μπορεί να γίνει σκληρή, μα διψάει για αγάπη κι αποδοχή. Είναι σέξι, μα δεν χαρίζει τον έρωτά της έτσι. Επιλέγει στόχο και τον κατακτά, μα το ερώτημα είναι... ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει εκείνην και να την κάνει ευτυχισμένη κι όχι απλώς... κυρία. Διότι, κυρία, γεννήθηκε και δεν περιμένει από κανέναν να την κάνει!

Διάβασε επίσης:

Ατάκες που μόνο ένας Αιγόκερως θα μπορούσε να ξεστομίσει

5 πράγματα που ο Αιγόκερως κάνει... καλύτερα από τους άλλους

4 πράγματα που σιχαίνεται κάθε καθαρόαιμος Αιγόκερως

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved