5 πράγματα που ο Αιγόκερως κάνει... καλύτερα από τους άλλους

Είσαι Αιγόκερως; Συγχαρητήρια! Να 5 πράγματα που κάνεις καλύτερα από όλους, ή έστω… τέλεια! (μη χαίρεσαι, σε περιμένουν εκπλήξεις στο άρθρο!)

5 πράγματα που ο Αιγόκερως κάνει... καλύτερα από τους άλλους


Έχουμε και λέμε!

1. Θέτεις στόχο, σου βγαίνει η Παναγία, συγχαρητήρια ο στόχος επετεύχθη! Κι άλλα ζώδια θέτουν στόχους, αλλά η προσήλωση σου κι η εξωπραγματική σου αντοχή, σε καθιστούν μοναδικό σε αυτό τον τομέα!

2. Μπορείς και «γειώνεις» το ίδιο καλά, αν όχι ένα κλικ καλύτερα από την Παρθένο, όποιον/αν σου κάθισε στραβά! Δεν τρώει απλά πόρτα (αυτό είναι too easy!), αλλά τον/την κάνεις παγωτό με την ψυχρή σου συμπεριφορά. Θύμισε μου να μην σε πικάρω ποτέ και για κανένα λόγο! Μπρρρρ!

3. Συνδυάζεις μοναδικά το τρίπτυχο καριέρα-οικογένεια-προσωπική ζωή! Ακριβοδίκαια μπορείς να είσαι σκυλί στην δουλειά σου, πυλώνας για την οικογένεια σου και καλή φίλη στην προσωπική σου ζωή.

4. Είσαι απίστευτα σκληρός/ή με τον εαυτό σου! Ναι, το ξέρω ότι δεν σε κανακεύω, αλλά είσαι πολύ καλός/ή στο να ζητάς από τον εαυτό σου τα πάντα και να του επιστρέφεις (ή να του επιτρέπεις) ελάχιστα. Ούτε λόγος για να χαλαρώσεις, έτσι; Άλλωστε, αν χαλαρώσεις, πως θα φτάσεις στην κορυφή; Σωστό κι αυτό, ταλαιπωρημένο μου πλάσμα…

5. Έχεις έναν αέρα, μια μανιέρα, ένα τρόπο συμπεριφοράς, άρθρωσης και σκέψης, που σε κάνουν όχι μόνο να ξεχωρίζεις, αλλά τοποθετείς τον εαυτό σου ξέχωρα και πάνω από το πλήθος. Δεν είσαι ένας/μια από το πλήθος, είσαι το εκείνο το άτομο με class, μυαλό και… απόσταση!

Διάβασε επίσης:

4 πράγματα που σιχαίνεται κάθε καθαρόαιμος Αιγόκερως

10 fun facts για τον Αιγόκερω

Τα ζώδια κι οι ευχές τους για το 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved