Το ζώδιό σου αποκαλύπτει τι σόι φίλος είσαι

Πες μου το ζώδιό του/της, να σου πω τι σόι φίλος/η είναι! Δες το όμως και ανάποδα: Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω τι σόι φίλος είσαι εσύ!

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει τι σόι φίλος είσαι










ΚΡΙΟΣ: Είναι ο φίλος που θα σε ξεσηκώσει να κάνετε πράγματα μαζί! Θα σου κάνει γερές πλάκες, θα σε πειράξει και θα προσπαθήσει όταν σε δει να κολλάς, να σε τραντάξει για να συνέλθεις! Μπορεί ακόμα και να σε φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά σε τρίτους με την… ειλικρίνεια του ή την απότομη έκφρασή του!

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι ο φίλος που θα βάλει πλάτη όταν κάτι άσχημο σου συμβεί! Μπορείς να του μιλήσεις για τα πάντα και να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα γυρίσει εναντίον σου! Είναι απίστευτα σταθερός και δοτικός!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σε υποστηρίξει ακόμα κι όταν κάνεις… βλακεία! Για να μην σου πω ότι θα αυτοπροσκληθεί για να την κάνετε παρέα! Δεν πρόκειται ποτέ να σε πουλήσει, γιατί απλά… ΛΑΤΡΕΥΕΙ τους φίλους του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι εκείνος που θα σε κρατήσει από το να κάνεις μια ασυγχώρητη βλακεία, αλλά ακόμα κι αν την κάνεις, δεν θα σου γυρίσει ποτέ την πλάτη. Αντίθετα, θα «κουβαλήσει στην πλάτη του» το μισό σου βάρος. Τόσο πολύ αγαπάει…

ΛΕΩΝ: Είναι εκείνος ο φίλος που στα μάτια του δεν θα είσαι ποτέ χαζός, μικρός, ασήμαντος ή άσχημος. Θα σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα και θα είναι ο πιο φανατικός υποστηρικτής σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα σου χαϊδέψει τα αυτιά με το ψέμα που θέλεις να ακούσεις, αλλά στα σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ότι σε βασανίζει. Ποτέ δεν θα σε ζηλέψει κι έχει πάντα το συμφέρον σου στην καρδιά του!

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα σε αφήσει ποτέ μόνο/η στα δύσκολα και θα προσπαθήσει να σου κάνει την ζωή πιο εύκολη με κάθε τρόπο, ενώ παράλληλα θα σου δίνει μαθήματα… ομορφιάς (εσωτερικής κι εξωτερικής!)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν χρειαστεί να κηρύξει πόλεμο σε όλον τον κόσμο για να σε υπερασπιστεί, θα το κάνει χωρίς δισταγμό. Είναι ο απόλυτα αφοσιωμένος φίλος. Τέλος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα παρατάει όλα και τρέχει για εσένα αν τον χρειαστείς. Μπορεί να κάτσει σιωπηλός να ακούει τον πόνο σου για ώρες. Στο τέλος, εκείνος θα σου δώσει λύση και θα σε βγάλει από το τέλμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για εκείνον είσαι οικογένεια. Θα κάνει τα πάντα για να σου δείξει πόσο πολύ σε αγαπάει και δεν θα αφήσει ποτέ κανένα να σε βλάψει. Νόμος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί του κι ενώ μοιάζει απρόβλεπτος, πάντα για εσένα θα είναι σταθερός παράγοντας. Μπορεί να σε ανεβάσει όταν όλα πάνε στραβά, ενώ δεν θα διστάσει να σε σπρώξει προς τα έξω, όταν νιώσει ότι βαλτώνεις!

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου κρατήσει το χέρι αν κάτι σε έχει στενοχωρήσει, ενώ θα κοιτάξει να σε φροντίσει σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι απλά φίλος, είναι μάνα, πατέρας, αδελφός, αδελφή!

Διάβασε επίσης:

Τι είναι αυτό που σε… διαολίζει με βάση το ζώδιό σου;

Το ζώδιό του σε προειδοποιεί! Μην του το κάνεις, θα σε φάει ζωντανό!

Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω αν ποτέ θα «φτιάξεις» κορμί!

Αυτούς τους άντρες ερωτεύονται οι γυναίκες και ας τους ραγίζουν την καρδιά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved