Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια σπρώχνονται να αλλάξουν τη ζωή τους!

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια σπρώχνονται να αλλάξουν τη ζωή τους!

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου γίνεται 19/08, 05:41ώρα Ελλάδας, στις 26° 35’ Λέοντα, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς), κυρίως αυτούς, που έχουν γενέθλια το γ’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες. Η όψη τριγώνου του Ήλιου, της Σελήνης και του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό κάνει θα κινητοποιήσει αρκετά ζώδια για να ξεφορτωθούν βάρη, να επιλύσουν άμεσα διάφορα ζητήματα που τα απασχόλησαν και να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξουν την προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, τον Ερμή, αλλά και τον Άρη στον Κριό, οι συνθήκες που επικρατούν είναι αρκετά ευνοϊκές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο, όπου καλείσαι να πρωτοστατήσεις, να ξανοιχτείς και να προβάλλεις τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σου, ώστε να διακριθείς. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώσεις οριστικά με τα παλιά και να δημιουργήσεις καινούργια δεδομένα στη ζωή σου, είτε πρόκειται για ερωτική σχέση και συνεργασίες είτε για ένα νέο τολμηρό και φιλόδοξο εγχείρημα. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, εφ' όσον πρωταγωνιστείς και να εντυπωσιάσεις με τη συνολική σου παρουσία, τα έργα και τις επιδόσεις σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε σπρώχνει να κλείσεις έναν κύκλο τόσο στις ερωτικές σου σχέσεις, όσο και τις συνεργασίες σου ή να τους αλλάξεις επίπεδο και να τις αναβαθμίσεις. Ενδεχομένως να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας άλλης, πιο αξιόλογης, ωστόσο αυτό δε θα γίνει "ομαλά", καθώς θα υπάρξουν αρκετές προκλήσεις, αντιδράσεις και ανταγωνισμοί κι εγωισμοί από την άλλη πλευρά που οφείλεις να λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Αν καταφέρεις να πείσεις ότι ό,τι κάνεις ή προσπαθείς είναι για το κοινό καλό κι όχι για το προσωπικό σου συμφέρον (κάτι που θα σε δυσκολέψει αρκετά), τότε θα έχεις στο πλευρό σου ισχυρούς συμμάχους. Μια παρορμητική απόφαση για συμβίωση ή και γάμο είναι πιθανή αυτή την περίοδο, όπως επίσης κι η δημιουργία ενός δεσμού, αν είσαι ελεύθερος/η, όμως καλό θα ήταν να μη βιαστείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογένεια και το σπίτι σου βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στον 4ο οίκο σου. Είναι πολύ πιθανό να δρομολογήσεις μια ανακαίνιση, μετακόμιση ή άλλες αλλαγές που σχεδίαζες, προκειμένου να αναβαθμίσεις το περιβάλλον που ζεις και κινείσαι ή τεχνικές εργασίες που είχες αφήσει για μετά τις διακοπές σου και τώρα θα τις βάλεις μπροστά. Κι ίσως αυτό είναι το καλύτερο στην προκειμένη φάση, αφού έτσι θα εκτονωθεί και ένα μεγάλο κομμάτι ενέργειας, οπότε θα αποφύγεις και καβγάδες ή άλλα προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Ενδεχομένως, ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο να σε κινητοποιήσει ή να σου γίνει πιο έντονη η ανάγκη να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή να κυνηγήσεις το κάτι παραπάνω και να μη μένεις σε ό,τι έχεις. Προσοχή, ωστόσο, θα χρειαστεί γιατί δεν αποκλείονται ζημιές, παρεμβάσεις αλλά και πιέσεις, που κάποια στιγμή θα σε φέρουν στο αμήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλο αυτόν τον καιρό, έχεις εγκαταλείψει την παρασκηνιακή δράση και έχεις βγει μπροστά, λογικό είναι λοιπόν, καθώς η Νέα Σελήνη γίνεται στον 10ο οίκο σου σε κάνει πολύ πιο φιλόδοξο και επίμονο όσον αφορά στους στόχους σου, ειδικά τους επαγγελματικούς. Είναι πιθανή μάλιστα και μια επίδειξη δυνάμεων, αφού θα νιώσεις μεγάλη σιγουριά και θα έχεις θέληση και αποφασιστικότητα. Το παν όμως είναι να μην... ψωνιστείς και υπερεκτιμήσεις τις ικανότητές σου γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Σίγουρα πάντως, αν έχεις τα κατάλληλα προσόντα, μπορείς να επιτύχεις αρκετά και να διεκδικήσεις ακόμα περισσότερα κι οι ανταγωνιστές ή και εχθροί σου να "φάνε τη σκόνη σου".

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 5ο οίκο σου, με τη συμμετοχή του Άρη στο ζώδιό σου, αυξάνει την διάθεσή σου να αναλάβεις τα ηνία της ερωτικής σου ζωής και να... μεγαλουργήσεις, ενώ σε βάζει σε μεγάλο δημιουργικό οίστρο. Κύριως στόχος σου είναι να ξεφύγεις από τη μετριότητα ή τη μιζέρια που ενδεχομένως να είχες περιπέσει όλο τον προηγούμενο μήνα, να δείξεις ποιος είσαι και τι μπορείς να πετύχεις. Ένας ολοκαίνουργιος έρωτας είναι πολύ πιθανός, αφού όμως ο προηγούμενος έχει φάει "κόκκινη κάρτα", καθώς δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες σου, ενώ αν έχεις παιδιά θα λάβεις ευχάριστες εκπλήξεις. Το σίγουρο είναι ότι, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, τη συγκεκριμένη περίοδο θα θέλεις να απολαύσεις τη ζωή σου, να καλοπεράσεις και να δραστηριοποιηθείς κοινωνικά. Δεν αποκλείεται επίσης να σου δοθεί η δυνατότητα ένα χόμπι σου να το ασκήσεις πλέον επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επηρεάζεσαι τόσο στο οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο από τη Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου κι ενδεχομένως να αυξηθούν τα έσοδά σου και να καταφέρεις να ικανοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου. Μπορεί να διαθέσεις αρκετά χρήματα για προσωπικά είδη, για να ενισχύσεις την εικόνα σου ή απλά να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και θέλεις να το κερδίσεις. Ωστόσο, επειδή οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου είναι δύσκολες καλό θα ήταν να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά, από ανυπομονησία ή περαιτέρω απαιτήσεις, που δικαίως ίσως έχεις για να μην πας για μαλλί και φύγεις κουρεμένος κιόλας. Προσπάθησε να ελέγξεις τις παρορμήσεις και την κυκλοθυμία σου και κυρίως πρόσεξε μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, προκειμένου να φανείς ή να καλύψεις άλλα κενά σου. Καινούργιες ευκαιρίες πάντως, αν ρισκάρεις, θα έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη να αυξάνει τη λίμπιντό σου και να σε σπρώχνει να ικανοποιήσεις βασικές σου ανάγκες και επιθυμίες, κάπου θα χαθεί ο αυτοέλεγχος και η συνετή πλευρά σου, ενδεχομένως μάλιστα να βάλεις στην άκρη υποχρεώσεις και καθήκοντα και να κοιτάξεις τις ερωτικές και άλλες απολαύσεις, ιδιαίτερα αν τόσο καιρό έχεις απορροφηθεί από οικογενειακά ή θέματα του σπιτιού. Ευνοείσαι ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να κλείσεις αρκετές εκκρεμότητες, να αναβαθμιστείς, ενδεχομένως να πάρεις και έξτρα χρήματα που δεν περίμενες, αρκεί βέβαια να βγάλεις τη δυναμική σου, να τολμήσεις περισσότερο ή να γίνεις πιο διεκδικητικός/η. Θα ασκείς, πάντως, ακαταμάχητη έλξη στο αντίθετο φύλο, οπότε όλα δείχνουν ότι σεξουαλικά -τουλάχιστον- θα περάσεις καλά, πιθανόν μάλιστα να ανοίξει και ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved