Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό: Τρελή κι αδέσποτη παρ' όλη την αγάπη!

Μέχρι τις 29 Απριλίου, που θα περάσει στον Ταύρο, θα σε κατακλύζει ο ενθουσιασμός

Θανάσης Ματσώτας
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό: Τρελή κι αδέσποτη παρ' όλη την αγάπη!

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει μελοδραματικά το ρομάντζο της στους Ιχθύς με μια τελευταία όψη με τον κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα στις 3 Απριλίου, σε «χάνομαι γιατί ρεμβάζω» mood και στις 5 Απριλίου μπαίνει στον Κριό, έτοιμη για «ζημιές» που λέγανε και στα ένδοξα μπουζούκια.

Έτσι, μέχρι τις 29 Απριλίου, που θα περάσει στον Ταύρο, σε κατακλύζει ο ενθουσιασμός. Τα θέλεις όλα και τα θέλεις αμέσως! Απαιτείς να απολαύσεις τη ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Έρωτας, φιλίες, σχέσεις, περιπέτεια και πάνω απ’ όλα ελευθερία να κάνεις ό,τι γουστάρεις, χωρίς να δίνεις λογαριασμό!

Ρίχνεσαι σ’ αυτά ολοκληρωτικά σαν να μην υπάρχει αύριο. Με θάρρος, θράσος και αφοπλιστική ετοιμότητα, δεν χάνεις χρόνο σε υπολογισμούς και διαπραγματεύσεις. Σπαταλιέσαι συναισθηματικά και μόλις κουραστείς τα παρατάς και φεύγεις για άλλα.

Δεν λογαριάζεις την κριτική, δεν φοβάσαι την απόρριψη και γι' αυτό εκδηλώνεσαι απροκάλυπτα. Και αν φας και μερικές χυλόπιτες δεν πειράζει. Στατιστική είναι όλα. Στις δέκα περιπτώσεις η μία θα σου κάτσει!

Όσο για το χρήμα, μια από τα ίδια: μια ζωή την έχουμε!

Και αν το τσιφτετέλι του Παπάζογλου σου πέφτει βαρύ έντεχνο, μπορείς να τραγουδάς το έτερο τσιφτετέλι «θα κάνω ζημιές, θα κάνω ζημιές και στο λογαριασμό μου ας χρεωθούν κι αυτές», που ερμηνεύει απαράμιλλα και η αοιδός Χαρά Βέρα.

Αν είσαι Κριός ή Ζυγός, τα σπας πρώτο τραπέζι πίστα. Αλλά και Καρκίνος ή Αιγόκερως αν είσαι, το λουλουδικό σου θα το ρίξεις!

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι μετά την 6η μέρα του ζωδίου τους, θα εξακολουθήσουν να επηρεάζονται από την Αστρική της εκδοχή.

Και αυτή δεν θα τους αφήσει παραπονεμένους, γιατί οι «κλασσικές» όψεις που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη, στην πορεία της στον Κριό, δεν έχουν τόσο ενδιαφέρον, όσο αυτές που θα σχηματίσει με την Αστρική της εκδοχή.

  • Στην πρώτη περίπτωση το εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6 του μήνα, λειτουργεί σαν μαγνήτης του πάθους, του μυστηρίου και του χρήματος!
  • Η συνάντηση με τον Ερμή στις 19 Απριλίου, δίνει ακόμη μεγαλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία.
  • Στη δεύτερη περίπτωση, η συνάντηση της Αστρικής Αφροδίτης με τον Τροπικό Κρόνο στις 12 του μήνα, προσπαθεί να βάλει ένα φρένο στον ξέφρενο καλπασμό σου αλλά πρόσκαιρο. Κι αυτό γιατί δύο μέρες μετά, η συνάντηση με τον Άρη ξαναπηγαίνει το κοντέρ της επιθυμίας στα «κόκκινα»!
  • Τελικά όμως η Αφροδίτη κλείνει τις «συνομιλίες» της με τους άλλους πλανήτες, πάλι με τον Τροπικό Ποσειδώνα που τον συναντά με την Αστρική της εκδοχή αυτήν τη φορά, στις 23 Απριλίου. Θέλεις κάτι να πιστέψεις, κάτι να αγαπήσεις και να ζήσεις μόνο γι' αυτό.

Να θυμάσαι ένα πράγμα όμως: ο ενθουσιασμός μπορεί να είναι το απόλυτο εργαλείο για την αναγέννηση ή για την καταστροφή!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved