Ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύς: Λούφα και παραλλαγή!

Ο Άρης μπαίνει…  μουλωχτά στους Ιχθύς στις 23 Μαρτίου για να μείνει εκεί μέχρι τις 30 Απριλίου

Θανάσης Ματσώτας
Ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύς: Λούφα και παραλλαγή!
Bigstock

Αν ανήκεις στα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύς, τότε είσαι στο target group του Άρη στους Ιχθύς, που δεν είναι το μοναδικό, αφού και οι Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί που είναι γεννημένοι μετά τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, θα συνεχίσουν να νιώθουν την Αστρική του παρουσία.

Ξεκινά τις «επαφές» του με τον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Ποσειδώνα και με αυτόν ολοκληρώνει τη διαδρομή του στους Ιχθύς. Πρώτα στις 27 Μαρτίου που θα τον συναντήσει στην Αστρική του εκδοχή και τέλος στις 29 Απριλίου Τροπικά.

Εκτός από τους καιρούς (που νερό θα φέρουν), έχε το νου σου για πλημμύρες, αλλεργίες και λοιμώξεις του αναπνευστικού. Α! Και τα πισώπλατα. Από κουτσομπολιά και «μαχαιρώματα», μέχρι παπαράτσι που σε παραμονεύουν ξεροσταλιάζουν εκτεθειμένοι στα στοιχεία της φύσης για ένα σου πλάνο!

Να θυμάσαι πως ιδεολογικός φανατισμός δεν είναι μόνο να ζωστείς με εκρηκτικά και φωνάζοντας «Αλαχού Ακμπάρ» να μετοικήσεις μετά των αλλοθρήσκων στον άλλο κόσμο, ποντάροντας σε προνομιακή μεταχείριση από τις εβδομήντα δύο παρθένες που σε περιμένουν ανυπόμονα. Ειδικά τώρα που οι θρησκευτικές και όχι μόνο αντιπαραθέσεις θα κορυφωθούν, δεν είναι ανάγκη να μπλέξεις σ’ αυτές και να γίνεις «αφορισμένος επαναστάτης χωρίς αιτία»! Αντ’ αυτού, μπορείς να «στρατευθείς» σε πιο δημιουργικά πράγματα είτε καλλιτεχνικής φύσης είτε ανθρώπινης αλληλεγγύης και να δώσεις εκεί τις μάχες σου.

Στον ιατρικό χώρο προβλέπω επίσης να υψώνονται οι τόνοι με τις αφορμές να δίνονται με καταιγιστικό ρυθμό!

Υπάρχει ένα τετραήμερο που χρίζει ύψιστης προσοχής καθώς ο Άρης σχηματίζει διαδοχικά δυσαρμονικές όψεις με Δία, Κρόνο και Ουρανό που τον βγάζουν από το χαμηλό προφίλ που θέλει να διατηρήσει. Σκοπεύεις να μείνεις απαρατήρητος και να δράσεις στο παρασκήνιο αλλά δεν μπορείς.

  • Στις 9 Απριλίου, ο Δίας σε τετράγωνο με τον Αστρικό Άρη, ανεβάζει την αδρεναλίνη και αρχίζεις να ξανοίγεσαι περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Αυτό δεν φαίνεται καλό γιατί η σύνοδος με τον Κρόνο την επόμενη, δεν σηκώνει τσαμπουκάδες. Τα «όταν θέλω μπορώ» δεν περνάνε τώρα και θα προσγειωθείς απότομα.
  • Στις 12 Απριλίου μάλιστα που ο Αστρικός Άρης σχηματίζει άλλο ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, το κλίμα δυναμιτίζεται επικίνδυνα και δεν χρειάζεται παρά μόνο μία σπίθα για να πυροδοτηθούν τα εκρηκτικά που λέγαμε πριν. Οπότε το καλύτερο είναι να ακολουθήσεις στρατηγική κατευνασμού ή να φροντίσεις να εξαφανιστείς άμεσα από το πεδίο της μάχης για να μην λογαριαστείς στο τέλος ως παράπλευρη απώλεια.
  • Με Δία και Ουρανό, στις τροπικές τους εκδοχές, ο Άρης θα σχηματίσει και δύο εξάγωνα, στις 19 και 20 Απριλίου αντίστοιχα. Θα σου φέρουν κάποιες ευκαιρίες από το «πουθενά» και θα δώσουν μια ενεργητική και δημιουργική διέξοδο σε αυτόν τον Άρη. Αυτό δεν είναι καθόλου ασήμαντο γιατί το πρόβλημα του Άρη στους Ιχθύς είναι πως η αδράνεια και η έλλειψη σωματικής κατά προτίμηση- δραστηριότητας, ωθούν σε καχυποψία, συνομωσιολογικά σενάρια και παρακμιακή σκέψη.
  • Το εξάγωνο με τη Δήμητρα στις 16 Απριλίου, θα διευκολύνει και θα βγάλει στην επιφάνεια το πολύ έντονο πολιτικό παρασκήνιο. Οι μεταγραφές κομματικών στελεχών ενόψει και των ευρωεκλογών θα είναι εντυπωσιακές ενώ δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις! Νέα τροπή με εκπλήξεις θα πάρουν οι διώξεις πολιτικών στελεχών με κάποιους να πέφτουν στα μαλακά και κάποιους άλλους σε ρόλο Ιφιγένειας να θυσιάζονται αναγκαστικά. «Νέος» πολιτικός σχηματισμός ξεφυτρώνει εν μέσω σκανδάλων και αποκαλύψεων για παράνομα κυκλώματα σεξουαλικών εγκλημάτων, κατασκοπείας και διακίνησης όπλων που θα έχουν δαιδαλώδεις διαστάσεις και διαδρομές!

Σημαντικός είναι ο Άρης στους Ιχθύς και για τα Ελληνοτουρκικά καθώς ενεργοποιεί το ωροσκόπιο της Τουρκίας αλλά και τους δύο Ιχθύς που κάθονται στο τιμόνι των δύο χωρών, δηλαδή τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ταγίπ Ερντογάν. Ο δεύτερος, παρόλο που μπορεί να έχει άλλη μια κρίση σε θέματα υγείας, γίνεται ακόμη πιο προκλητικός και επιθετικός. Για τον πρώτο, η σύνοδος Άρη-Κρόνου δίπλα στον Ήλιο του, σηματοδοτεί την αρχή μιας πολύμηνης δύσκολης περιόδου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved