Ερμής στον Ζυγό: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα γίνει ομορφότερη

Εκτός από το ότι θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, θα έχουν και ωραίες στιγμές

Ερμής στον Ζυγό: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα γίνει ομορφότερη

Ο Ερμής, στις 5/10, θα περάσει στον Ζυγό, ένα ζώδιο αρκετά κοινωνικό και εξωστρεφές, ασκώντας σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων. Όλα όσα αφορούν στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές ή γειτονικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν. Εκτός αυτού όμως θα βιώσουν και αρκετές όμορφες στιγμές, έως τις 22/10 που θα αλλάξει ζώδιο. και, θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, ενδεχομένως να έχουν και ευτράπελα.

Τα συγκεκριμένα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στον Ζυγό!

ΛΕΩΝ

Μόνο αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο θα δυσαρεστηθείς από αυτόν τον Ερμή, στις 20/10, γιατί θα φέρει δυσάρεστες εξελίξεις σε σχέση με τα εργασιακά σου ή τις σχέσεις με συναδέλφους σου. Από εκεί και πέρα, αν είσαι του β' ή του γ' δεκαημέρου όμως, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Η καθημερινότητά σου θα διανθιστεί με όμορφες στιγμές, με φίλους, συγγενείς και γνωστούς, οι δημόσιες σχέσεις και οι επαφές σου θα αυξηθούν, ενώ αρκετές υποθέσεις σου θα διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη κι εσύ θα είσαι γλυκομίλητος, γοητευτικός και αρκετά συζητήσιμος, χωρίς αλαζονικές ή εγωκεντρικές τάσεις, κάτι που θα βοηθήσει στο να προσεγγίσεις καινούργια άτομα και να κάνεις σημαντικές γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδανική περίοδος για σένα που είσαι του α' ή του β' δεκαημέρου είναι αυτή με τον Ερμή στον Ζυγό, αφού θα είσαι πολύ πιο κεφάτος και χαλαρός, ενώ θα ασχοληθείς με θέματα εκπαιδευτικά ή νομικά ή να σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις κι ένα ταξίδι που ονειρευόσουν. Από την άλλη, θα κάνεις επαφές -εντός και εκτός συνόρων- και δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια συναρπαστική πρόταση που δε θα σε αφήσει καθόλου αδιάφορο. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια επαφή με κάποιον/α που θα σου δώσει το ερέθισμα να καταπιαστείς με ένα καινούργιο χόμπι, ενδιαφέρον ή μια γνώση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, ωστόσο, στις 20 του μήνα, γιατί ενδέχεται να στενοχωρηθείς με μια είδηση ή αποκάλυψη και να χάσεις πάσα ιδέα για ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος εκτιμούσες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίτο ζώδιο είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και όσον αφορά σε δουλειές που πρέπει να γίνουν. Αν είσαι του α' ή β' δεκαημέρου, θα διαπιστώσεις ότι κυριαρχεί ένα κλίμα ευχάριστο, χωρίς γκρίνιες και μουρμούρες, μάλιστα, αν υπήρξαν τριβές με συναδέλφους, συνεργάτες ή υπαλλήλους τα πνεύματα θα ηρεμήσουν, θα υπάρχει διάθεση για συζήτηση, ώστε να διαλυθούν παρεξηγήσεις και οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα του χώρου θα βελτιωθούν αρκετά. Ίσως, μάλιστα, πάρεις κάποιο δώρο ή σου γίνει πρόταση να αναλάβεις μια θέση διαφορετική, από αυτήν που έχεις, αλλά πιο κοντά στα γούστα σου. Πιθανόν και να κλείσεις ραντεβού για εξετάσεις σε γιατρούς ή σε διατροφολόγο. Προσοχή χρειάζεσαι εσύ που ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, γύρω στις 20, όπου οι εξελίξεις ή τα νέα θα είναι δυσάρεστα είτε για σένα είτε για πρόσωπο που γνωρίσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved