Ερμής στον Καρκίνο: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα αλλάξει

Εκτός από το ότι θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, ενδεχομένως να έχουν και ευτράπελα

Ερμής στον Καρκίνο: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα αλλάξει

Ο Ερμής, στις 27/6, πέρασε στον Καρκίνο και μέχρι τις 11/7 που θα βρίσκεται εκεί θα έχει σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων. Όλα όσα αφορούν στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και, θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, ενδεχομένως να έχουν και ευτράπελα.

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στον Καρκίνο:

ΤΑΥΡΟΣ

Σε γενικές γραμμές, με τον Ερμή στον Καρκίνο, στον 3ο ηλιακό σου οίκο, θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με διάφορους ανθρώπους ή να τρέξεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Οι μετακινήσεις σου θα αυξηθούν, όπως και οι συζητήσεις που θα κάνεις. Ωστόσο, επειδή θα είναι συχνή η ανάγκη σου να ξεφύγεις, θα έχεις και ευχάριστες στιγμές, που θα διανθίσουν την καθημερινότητά σου. Διάφορα ψώνια, διαδικτυακές αγορές, βόλτες, ημερήσιες αποδράσεις-εκδρομές, τα σαββατοκύριακα ή εξ αιτίας μιας ολιγοήμερης άδειας, που θα πάρεις, για να ξεκουραστείς και να ξεσκάσεις. Εσένα που είσαι γεννημένος το α' δεκαήμερο, στις 30 Ιουνίου, θα σου δοθεί η δυνατότητα να οργανώσεις τα πάντα και να διευθετήσεις εκκρεμότητες. Από την 1η κιόλας μέρα του Ιουλίου να περιμένεις τυχερές εξελίξεις και πολύ πιθανό μια αξιόλογη πρόταση. Εσύ που είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο, στις 7 του μήνα, θα έχεις αρκετές πρωτότυπες ιδέες και ίσως αγοράσεις κάποιο είδος τεχνολογίας, ενώ η 9η είναι η ιδανική μέρα για ρομαντικά ραντεβού. Προσοχή χρειάζεται στις 10, τόσο στις μετακινήσεις, όσο και στις επαφές σου. Μπορεί, επίσης κάποιος να σε συκοφαντήσει ή να συκοφαντήσει κάποιο άτομο του κοντινού σου περιβάλλοντος ή να κάνεις αρνητικές σκέψεις και σενάρια και να υποψιάζεσαι τους πάντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με θέματα εκπαιδευτικά και νομικά θα ασχοληθείς κι ίσως κάποιο ταξίδι που θέλεις να κάνεις ή να πάρεις τώρα την άδειά σου, για να πας σε έναν αγαπημένο σου προορισμό, γεμάτο από όμορφες αναμνήσεις για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσει το μυαλό σου. Ίσως σου κάνουν και μια πρόταση επαγγελματική, που έχει αρκετές μετακινήσεις, εκτός του τόπου που διαμένεις ή να σου βγει η ανάγκη να εξειδικευτείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο, μέσω ενός σεμιναρίου ή ταχύρρυθμου προγράμματος σπουδών. Ειδικά, αν είσαι γεννημένος το α' δεκαήμερο, στις 30, λάβε σοβαρά υπόψη σου ό,τι μάθεις και κυρίως στα ερωτικά σου, ανάλαβε τις ευθύνες σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Την 1η Ιουλίου, θα δεις να πιάνουν τόπο οι προσπάθειές σου, ενώ πιθανή είναι μια ευχάριστη εξέλιξη στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, ίσως ταραχτείς στις 7 του μήνα από μια απρόσμενη συμπεριφορά ή απόφαση, αλλά οφείλεις να επιδείξεις γρήγορα αντανακλαστικά. Στις 9, μια γνωριμία με ρομαντικά και ερωτικά χαρακτηριστικά θα σε βάλει στο ανάλογο κλίμα ή θα αρχίσεις να ανταλλάσσεις μηνύματα. Αντίθετα, να είσαι καχύποπτος και αρκετά προσεκτικός στις 10, καθώς, κάποιος/α θα κινηθεί εναντίον σου ή θα σου παίξει άσχημο παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίτο ζώδιο της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και όσον αφορά σε δουλειές που πρέπει να γίνουν, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και τις συμβουλές κάποιων άλλων ατόμων που είναι πιο έμπειρα ή έχουν περισσότερες γνώσεις. Νεωτερισμούς και πρωτοτυπίες καλό θα ήταν να τα αποφύγεις. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με πρόσωπα του χώρου θα βελτιωθούν αρκετά, ενώ ίσως υπάρξει κι ένα ιδιαίτερο δέσιμο με κάποιο από αυτά. Μπορεί να αποζητήσεις περισσότερες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης, ακόμα και ύπνου, οπότε είναι πιθανό να ζητήσεις και άδεια, μέχρι τις 10 Ιουλίου. Ειδικά εσύ που είσαι γεννημένος το α' δεκαήμερο, στις 30, μπορεί να δικαιωθείς από μια σου προσπάθεια ή να πάρεις τα εύσημα, ενώ την 1η Ιουλίου πιθανό είναι και να αγοράσεις κάτι για το σπίτι σου ή να προγραμματίσεις εργασίες. Εσύ του γ' δεκαημέρου, ίσως διαπιστώσεις μια αλλαγή στάσης στους δικούς σου ανθρώπους στις 7 ή να έχουν μια εκκεντρική ή προκλητική συμπεριφορά απέναντί σου. Δεν αποκλείεται και μια ζημιά. Στις 9, μπορεί να κάνεις μια συζήτηση σχετική με τα οικονομικά σου, σε χαλαρό κλίμα ή να χρειαστεί να καλύψεις κάποιον μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, είτε λέγοντας ένα ψέμα είτε με το να προθυμοποιηθείς να αναλάβεις μια δουλειά που του είχε ανατεθεί. Πολύ πιθανό να κατηγορηθείς άδικα στις 10 του μήνα, ενώ παίζει και μια ενόχληση στην υγεία τη δική σου ή του κατοικίδιού σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved