Ζώδια Σήμερα 25/01: Πανσέληνος στον Λέοντα-Μην δείχνεις υπεροψία

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 25/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 25/01: Πανσέληνος στον Λέοντα-Μην δείχνεις υπεροψία

Πέμπτη, 25/01/2024

Με τη σημερινή Πανσέληνο στον Λέοντα, είναι μάλλον αναμενόμενη μια αναστάτωση, αφού γίνεται πολύ κοντά σε μοίρες από τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, αλλά και τον Δία στον Ταύρο, του οποίου η επίδραση θα είναι μεγάλη. Ωστόσο, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις, να απελευθερωθούμε από δεσμά και συνήθειες χρόνων και να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Εννοείται ότι θα γίνουν υπερβολές, μέτρο δε θα υπάρχει και αν δείξουμε την οποιαδήποτε υπεροψία ή αλαζονεία, θεωρώντας ότι έχουμε πιάσει τον... Πάπα από τα μούσια, τότε πολύ σύντομα θα διαπιστώσουμε ότι η πτώση μπορεί να έρθει σε μια στιγμή και να είναι και θεαματική.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου,αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίστε το τοπίο και απαλλαγείτε από ό,τι σας φρενάρει την εξέλιξη. Μπορείτε να δείξετε σε όλους τη μοναδικότητά σας, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και τους εγωισμούς. Μην καβαλάτε το καλάμι γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που δράτε και λειτουργείτε. Το να έχετε αισιόδοξη στάση στα οικονομικά δε σημαίνει ότι χρειάζεται να παίρνετε ρίσκα, που ίσως σας εκθέσουν. Από την άλλη, μην ξοδεύεστε για να εντυπωσιάσετε. Ποντάρετε στη μοναδικότητά σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved