Ζώδια Σήμερα 03/04: Σφαλιάρα με το «καλημέρα»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/04: Σφαλιάρα με το «καλημέρα»

Ζώδια Σήμερα 03/04: Σφαλιάρα με το «καλημέρα»

Πριν προλάβει να χαρεί την είσοδό του στον Ταύρο ο Ερμής, το χαμόγελο του κόβεται, καθώς θα συγκρουστεί με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, οπότε σήμερα προβλέπονται αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Δεν αποκλείονται, λοιπόν, στενόχωρα περιστατικά που αφορούν σε συγγενείς ή πρόσωπα του κοντινού μας κύκλου, δυσάρεστες ειδήσεις, συκοφαντίες και κακεντρεχή σχόλια, που θα μαθευτεί από πού προέρχονται, μικροατυχήματα ή ζημιά στο μεταφορικό ή επικοινωνιακό μας μέσο που δε γίνεται να αποκατασταθεί. Πολύ πιθανή είναι και η αρνητική έκβαση γραφειοκρατικών ή πρακτικών υποθέσεων, όπως επίσης η απολυτότητα στις απόψεις και η λήψη αποφάσεων που είναι μονόδρομος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες, θα υπάρξει κάποια εμπλοκή ή πρόβλημα είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή, τα οποία θα σας αναγκάσουν να πάρετε πρωτοβουλίες ή τελεσίδικες αποφάσεις, οι οποίες δε θα είναι ευχάριστες!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το ίδιο ισχύει και για σας, όμως για τον ερωτικό ή τον οικονομικό τομέα. Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία! Ίσως στην πορεία ανακαλύψετε ότι ό,τι έγινε ήταν για το καλό σας.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved