Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα βγάλουν το 2024 την κακή τους πλευρά

Να το περιμένεις ότι θα δεις ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εκείνους μέσα στο 2024

Παπασταύρου Λίντα
Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα βγάλουν το 2024 την κακή τους πλευρά

Σε προειδοποιούμε! Αν συναναστραφείς με έναν από αυτούς τους άντρες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω μέσα στο 2024, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχες συνηθίσει. Θα δεις ένα άλλο πρόσωπο και το πιο πιθανό είναι να τρίβεις τα μάτια σου και να αναρωτιέσαι πόσο εύκολα και σύντομα μπορεί να αλλάξει ένας άνθρωπος.

Πάμε να σου αποκαλύψουμε και να σου αναλύσουμε ποιοι είναι και τι να περιμένεις από τον καθένα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέχνα τον φιλελεύθερο και άνετο Υδροχόο που έχεις στο μυαλό σου. Το 2024 θα δεις ένα πρόσωπο τελείως τρελαμένο, που θα τρώει διάφορες σφυριές, ανυπόμονο, με μηδενικές ανοχές, αντιδραστικό, αντιφατικό... και γενικά όλα τα "αντί" μαζεμένα. Ενίοτε θα βγαίνει στην επίθεση, με την παραμικρή αφορμή και φυσικά δε θα είναι καθόλου χαλαρός και ήρεμος. Μπορεί να γίνεται προκλητικός έως και προσβλητικός! Ποιος θα είναι υπεύθυνος για την αλλαγή στην συμπεριφορά του; Μα φυσικά ο Άρης που μόλις περάσει στο ζώδιό του (13/2-23/3), θα τον κάνει πυρ και μανία! Περίμενε και θα δεις τι έχει να γίνει! Επιπλέον και με τον Άρη στον Ταύρο, αλλά και απέναντί του, στον Λέοντα, θα έχει την παραπάνω συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 23/3 έως την 1η Μαΐου ο Ιχθύς θα είναι μια αποκάλυψη, μάλλον δυσάρεστη. Κι αυτό θα το βλέπεις μετά, κατόπιν εορτής, που λένε, γιατί... έξωθεν θα έχει την καλή μαρτυρία... Δεν είναι τυχαίο που είναι ο πιο μουλωχτός απ' όλους και μπορεί μπροστά σου να είναι μέσα στη γλύκα, τα χαμόγελα και την κατανόηση, ενώ παράλληλα σου σκάβει το λάκκο. Να τον προσέχεις αυτόν τον άντρα και μην τον εμπιστευτείς, γιατί τη ζημιά θα στην κάνει και θα ψάχνεσαι στο τέλος. Επιπλέον, επειδή θα βλέπει εχθρούς και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, εκτός του ότι θα είναι επιφυλακτικός με όλους, θα τους τσουβαλιάσει κιόλας και θα στήνει διάφορες παγίδες, άσχετα με το αν τον πείραξαν ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ίδια και χειρότερα να περιμένεις από αυτόν τον άντρα, το 2024, αφού με τον Άρη στο ζώδιό του, από τις 21/7 έως τις 5/09 είναι ικανός να τρελάνει κόσμο και κοσμάκη. Συζητήσιμος, διαλλακτικός, ανέμελος και cool; ΝΟΤ! Τον τσακωμό και τις διενέξεις θα τις έχει στο τσεπάκι του, την ανισορροπία στην καθημερινότητά του και φυσικά ούτε λόγος για αξιοπιστία. Με χαρακτηριστική ευκολία θα πουλάει κόσμο και αν του ζητήσεις τα ρέστα, θα την ακούσεις κιόλας. Το συγκεκριμένο ζώδια του αέρα θα έχει... πολλά μποφόρ, θα πλακώνεται ακόμα και με τις πέτρες, θα είναι 3 στις 4 ευέξαπτος και δεν θα σηκώνει αντιρρήσεις και διαφορετικές γνώμες. "Καλημέρα" θα του λες και μπορεί να βρεις και τον μπελά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέχνα τον ευαισθητούλη και καλόβολο Καρκίνο. Το 2024 θα δεις ένα πρόσωπο που δεν θα αναγνωρίζεις και θα τρίβεις τα μάτια σου. Τέλος, οι γλύκες, οι χάρες και οι υποχωρήσεις. Θα γίνει πολύ πιο αντιδραστικός, νευρικός, δραστήριος και επιθετικός. Το καλό παιδί που ήξερες κάποτε θα εξαφανιστεί κι από μέσα του θα βγει το "κακό" που κρύβει. Κυκλοθυμία, γκρίνια, παράπονα, αλλά και απαιτήσεις θα είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση, ενώ θα βγαίνει στην επίθεση κάθε φορά που κάποιος ή κάτι τον ξεβολεύει ή δεν γνωρίζει, φάση "ποιος είσαι εσύ και τι θέλεις από εμένα". Πόρτα σε οτιδήποτε και οποιοδήποτε ξένο, επίσης, θα ρίχνει! Περίμενε και θα δεις τι έχει να γίνει, από τις 5/9 έως τις 4/11!

Διάβασε επίσης:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved